Vesti

Startuje Maraton Akademija – online program priprema za polumaraton

3 komentara

Oduvek planirate da počnete sa fizičkom aktivnošću, ali vas motivacija najčešće izneveri. Kako biste zaista krenuli sa kvalitetnim i redovnim treninzima i sebi postavili pravi cilj, kreirali smo„Maraton akademiju“ u saradnji sa kompanijom Samsung Srbija.

Šesnaest nedelja treninga, šest video emisija i Facebook grupa podrške biće dovoljni ne samo da se spremite za profesionalnu trku već i da jednostavno zavolite trčanje.

M14-1757.00_00_16_23.Still006Nas sajtu  maratonakademija.com pronaći ćete precizne savete za svaki trening, a video emisije će vas motivisati da stignete do cilja i istrčite svoju prvu trku. Program na „Maraton akademiji“ biće dostupan svima, budući da će svi treninzi i video emisije biti potpuno besplatne na online platformi maratonakademija.com, a Beogradski polumaraton koji će biti održan u aprilu je postavljen kao prvi cilj.

Kako da se priključim?

Svako ko je zainteresovan da se upusti u ovu trkačku avanturu može da poseti sajt maratonakademija.com i prati emisije koje će od 10. oktobra biti objavljivane na nedelju dana. Kroz program se obrađuju teme kao što su pripremna faza, zagrevanje, tehnike disanja, ojačavanje celog lokomotornog aparata, program ishrane i još mnogo toga.

M14-1757.00_00_53_11.Still017U savladavanju najtežih prepreka do ovog cilja dobar saveznik može biti i sportska narukvica Gear Fit2 jer meri sve što je budućim trkačima potrebno: tempo trčanja, prati pređene kilometre i ujedno pazi na otkucaje srca. Na ekranu tokom trčanja možete da pratite sve važne podatke: kilometražu, tempo, proteklo vreme, srčani puls i potrošene kalorije. Nakon završenog treninga ovaj uređaj će vam dati prikaz mape puta i sumirati rezultate.

Stručni autor trenažnog programa je Ivan Radenković, najbolji domaći trener rekreativnog trčanja i čovek koji je pomogao da više od 1500 ljudi istrči polumaraton.Ivan je licencirani atletski trener, suosnivač Beogradskog trkačkog kluba i autor programa Škole trčanja.

Sve što vam je potrebno za uspešan početak je da uradite lekarski pregled i nakon toga definišete plan trčanja i nedeljni raspored svojih treninga.

Tražimo pojačanje – radi na Trčanje.rs kao LIDER BIZNISA
RUNNER – otvorena prva trkačka prodavnica u Novom Sadu
Tags: ,

Povezani članci

3 komentara. Leave new

  • Ako možete sve vesti vezane za ovu temu postaviti i na vas Twitter nalog bio bih vam zahvalan. Mnogi od nas nemaju Facebook pa bi ovo bilo jako korisno i olaksalo bi nam pracenje novih desavanja.

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed