Vesti

Srebrna plaketa za Trčanje.rs od Vidovdanske trke [VIDEO]

Nema komentara

Sajt Trčanje.rs dobio je srebrnu plaketu za dorpinos razvoju trčanja i promociji Vidovdanske trke. Plaketu nam je dodelio Boro Đurđević, direktor Vidovdan Road Race i čovek koji je Brčko uvrstio rame uz rame uz milionske gradove koji imaju trku Svetske lige.

Inače, Vidovdanska trka u Brčkom jedna je od top 3 ulične trke koja ima licencu IAAF i nalazi se među 30-ak trka od kojih su sve sami džinovski maratoni i polumaratoni (Rim, Beč…). Ovu licencu nema nijedna trka u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. Svaka čast!

Vidovdanska trka se ove godine odigrava u Brčkom, 23. juna 2012. a startnina sa smeštajem u hotelu iznosi 20€. Sama trka je 10€. Organizacija i atmosfera u Brčkom od 80.000 je fantastična, grad bukvalno živi za manifestaciju, te ne čudi da je pre par godina na trci učestvovao i trenutni svetski rekorder u maratonu Patrik Makau. I ove godine biće ovo jedna od najbržih desetka na svetu.

Na slici predsednik Road Runners Club Trčanje.rs Veroljub Zmijanac i Borislav Đurđević, dikretor Vidovdan Road Race. Pogledajte i video intervju koji smo uradili sa gospodinom Đurđevićem.

Trčanje.rs se zahvaljuje gospodinu Bori na poseti, veoma nam imponuje ova plaketa i nagrada našem sajtu. Hvala!

3. Noćni maraton u Novom Sadu: Hoću da trčim noću!
Povedi svoju grupu na trčanje – Postani NIKE+ PEJSER!

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed