Vesti

Sportski Žurnal 30.09.2011: Klizanje po mesecu

Nema komentara

Sunčan dan iskoristili su Amela Terzić i Igor Šarčević da promovišu novi model patika „Najk Lunar Glide +3“ na stadionu Crvene zvezde.

Ko bi bolje mogao da kaže kakvi su kvaliteti i prednosti nekog modela patikaod juniorske prvakinje Evrope na 1500 i 3000 metara i iskusnog desetobojca.

Koliko im je Lunar Glide (doslovni prevod bi bio „Klizanje po mesecu“), odgovarao pokazivali su i osmesi i dobro raspoloženje tokom prezentacije na stazi Marakane. Dvoje atletičara odradili su lakši trening u novom modelu za trčanje i bili su zadovoljni novim proizvodom kompanije Najki.

Obuvam patike i vezujem pertle na stadionu… imam osećaj kao da treba da učestvujem u trci – rekla je Amela dok je prvi put stavljala „Lunar Glide“ na stopalo.

Na pitanje da li je „drma“ trema pred početak prezentacije, odgovor je bio: „Ne“, kroz smeh, naravno.

Posle akcije Najkija u kojoj se trkao sa autobusom, Šarčević je i sada bio na visini zadatka i vodio je ovaj lakši trening, uprkos povredi mišića desne noge, koju je zadobio na Dekastaru u Francuskoj pre dve nedelje.

Ne treniram, svaki dan idem na terapije i polako čekam oporavak. Ne znam koliko ću još biti van borilišta, sve zavisi od toga kada će se stanje poboljšati – rekao je Šarčević.

Ono što je obeležilo jučerašnji događaj jeste dobro raspoloženje i odlična prezentacija Veroljuba Zmijanca sa portala trcanje.rs. Jedna patika je morala da plati cenu i zbog edukacije i što boljeg upoznavanja sa novim modelom bila je presečena. Tako je Zmijanac ukazao na najvažnije prednosti „Lunar Glajda“ – stabilnost, ultra mekani jastučići koji pružaju siguran osećaj pri svakom koraku, udobnost i izuzetan dizajn.

K. Bugarski

Politika 30.09.2011.: Stvorene za trčanje
Šta je Stiv Džobs utkao u Trčanje.rs?

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed