Vesti

Smršaj uz pomoć Fitnes Koučinga

Nema komentara

Ako želiš da  bolje izgledaš i smršaš, promeniš svoje loše navike, da se pokreneš, počneš da treninraš i poboljšaš kondiciju – imaš priliku da se prijaviš na Fitnes koučing.

Program Smršaj uz pomoć Fitnes Koučinga namenjen je svim mladim ljudima između 15 i 30 godina koji žele da smršaju. Ovaj projekat se sastoji iz dva dela, u prvom delu 20 studenata DIF-a prolazi obuku iz oblasti Fitnes Koučinga. U drugom delu studenti obavljaju praksu radeći sa svojim vršnjacima, tj. vama, koji želite da smršate.

Šta je Koučing?

Koučing je disciplina koja se razvila krajem 20. veka usled potrebe uspešnih pojedinaca da svoje potencijale i mogućnosti maksimalno ostvare. Objedinjujući znanja iz psihologije, sociologije, andragogije, filozofije i menadžmenta, koučing predstavlja jedinstveni metod pomaganja zdravim ljudima da se unaprede i razviju kao ličnosti, nauče nove veštine, postignu lični uspeh i ostvare poslovne ciljeve.

Šta je Fitnes Koučing?

Fitnes koučing je proces podrške, treninga i sistematskog praćenja klijenta, gde kouč pomaže svom klijentu da usvoji zdrave stilove života, kontroliše ishranu i ostvari veće zadovoljstvo i samopoštovanje. U Fitnes Koučingu se uspostavlja odnos poverenja i saradnja između fitnes kouča (trenera) i klijenta.

Fitnes kouč je fitnes trener koji koristi posebne tehnike, stručnost i lično iskustvo i tako klijentu pruža emocionalnu podršku i priliku da definiše prepreke ka promeni fizičkog izgleda i usvajanja zdravih stilova života.

Šta podrzumeva program Fitnes Koučinga?

  • Tri treninga nedeljno koje vodi studenti DIF-a koji su prošli obuku Fitnes Koučinga
  • Jedan koučing termin nedeljno (razgovor sa svojim Fitnes Koučem)
  • Jednom nedeljno korišćenje Spa programa (bazen, sauna i slana soba)
  • Zdravo okruženje i podržavajuća atmosfera na treningu

Kada i gde će se održavati treninzi?

Treninzi će se održavati u Fitnes klubu Tonus svakog dana osim nedelje u periodu od 12h do 16h. Program traje 9 nedelja (2 meseca), od 10. decembra 2012. do 10. februara 2013. Učesnici program će biti raspoređeni po danima,  jedna polovina će trenirati ponedeljkom – sredom – petkom, a druga utorkom – četvrtkom – subotom.

Koje su tvoje obaveze?

  • Redovnost na treninzima
  • Ozbiljnost u pristupu i poštovanje dogovora sa svojim Fines Koučem
  • 1000 dinara mesečne nadoknade za pokrivanje troškova fitnes kluba Tonus
Ovo je sjajna  šansa da napraviš svoj prvi korak ka aktivnom životu, upoznaš nove ljude, da treniraš i da se družiš sa svojim vršnjacima. Donesi odluku koja će ti sigurno promeniti život i prijavi se.

PRIJAVI SE!

Postani Fitnes Kouč, isprobaj trenerski posao u praksi i budi podrška mladima na putu do aktivnijeg života
Kroz pustinju bez prašume – Jovica Spajić osvojio je Saharu [VIDEO]

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed