Serbia Running Project je sedmodnevni trkački kamp na kome se 24 časa dnevno vodi trkački način života. Kamp će se održati od 07. do  14. juna  2014. godine u trening centru “Đerdap” u Karatašu.

Prvi put u Srbiji

  • 7 dana
  • 40 učesnika
  • 20 muškaraca
  • 20 devojaka
  • 2 treninga dnevno
  • Jedno predavanje dnevno koje pomera granice svesti
  • Bezbroj trenutaka koje ćete pamtiti ceo život
  • #liveprorunpro

Serbia Running Project

Oseti šta znači živeti kao pro trkač/trkačica

Da li ste nekad u životu imali priliku da živite životom vrhunskog trkača/ trkačice gde je sve podređeno trčanju? Da li želite da iskusite takav način života? Ako ste spremni da iskoračite iz kolotečine svakodnevice i doživite trčanje u svom punom potencijalu vi morate postati deo Serbia Running Project-a.

Ovaj kamp je namenjen ljudima koji vole trčanje, tako da svi mogu da se prijave. Ovde neće biti profesionalnih trkača, ali će raspored i treninzi biti kao da ste profesionalci. Od jutra do večeri dan će biti ispunjen atraktivnim sadržajem. Broj učesnika je ograničen na 40, zato požurite sa prijavom. Ovaj projekat se sprovodi u partnerstvu između Turističke organizacije Negotina i Belgrade Running Club-a.

Osnovne informacije 

Kada: Od 7. juna do 14 juna 2014.

Gde: Karataš (trening centar na obali Dunava u blizini Kladova).

Smeštaj: Kamp “Đerdap” je trening centar u kome se priremaju naše brojne reprezentacije. Pored staza za trčanje učesnicima kampa će na raspolaganju biti bazen i teretana. Učesnici će biti smešteni u šestokrevetnim bungalovima.

Hrana: Učesnici imaju tri obroka dnevno pripremnjenh po standardima sportske ishrane.

Program: Dva treniga dnevno (ujutru trčanje, uveče bazen, teretana ili joga) i edukacije (jedna radonica dnevno na temu treninga trčanja, ishrane, zdravog načina života, trkačke opreme, postavljanja dugoročnih ciljave i planiranja trkačke karijere).

Kamp vodi: Ivan Radenković, glavni trener Belgrade Running Club-a, koordinator i trener na kampu. Gostujući predavač na radionicama o ishrani i sistemu zdravog života  je Georgij Nazarov, lekar prirodne medicine.

Cena: 16.950 RSD  ili 14.950 RSD za članove Belgrade Running Club-a. U cenu je uračunato 7 punih pansiona, 14 treninga i 7 (radionica) predavanja, korišćenje bazena i teretane.

Plaćanje u dve rate:   I rata: 50% – do 1. maja ; II rata: 50% – do 1. juna

PRIJAVI SE OVDE !!!