Vesti

(r)evolucija: Patike sa senzorima i kuglicama koje masiraju stopala dok trčite!

Nema komentara

Navikli smo da svakodnevno stižu noviteti iz sportske industrije kako bi poboljšali performanse. Lansiranjem patika Dimass pomerene su granice u atletici!

Naime, ove revolucionarne patike poseduju tehnologiju koja se kao nijedna patika do sada ne prilagođava stopalu i ne samo što imate utisak da je ta patika skrojena po meri samo za vas, već potpuno odlepite od uživancije kada krenete da trčite u njima.

Čarobne kuglice

Dimass u penušavom đonu sadrži mikro kruglice koje masiraju celo stopalo – tabane, prste, zglobove, tretive… Upravo ta masaža onemogućava stvaranje plikova i žuljeva, stopala su uvek sveža, ne trpe pritisak, odmorna su i spremna za trening!

Supersenzor

Kada prvi put obujete patike, a imate problema sa planetarnom fascijom, petnim trnom ili malo jači pritisak na petu pa se upalila Ahilova tetiva, senzori ove patike će to detektovati i spoljašnji delovi patike će blago treperiti crvenom bojom, ali će masirajući stopalo čarobnim kuglicama ublažiti bolove i izlečiti stopalo. Kako bude tekao napredak tako će crvena boja postajati narandžasta, pa žuta, a kada bude zelena znači da je stopalo oporavljeno u potpunosti.

Pejsmetar u patici

Dimass je najavio da se sledeći model imati i tehnologiju koja će diktirati pejs i ubrzavati vas ili usporavati ukoliko ne budete poštovali planirani trening.

I dok čekamo dolazak Dimass-a na tržište Srbije autorka teksta i Trčanje.rs koriste priliku da vam požele lepe odmore na koje idete, i podsećamo vas da odmor nije nužno i odmor od treninga, te napravite mesta u koferu i za patike za trčanje. Lepo se zabavite i smejte se, baš kao i autorka teksta budući da je ovaj tekst plod njene mašte… Ali, ko zna, možda je ovo i anticipiranje neke bliske budućnosti 😉

Subotičane smo digle na noge, a oni su nama vratili višestruko više!
Wibe je odgovor na trening u prirodi – i sada je prilika da ga kupite najpovoljnije!
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed