Vesti

Organizuješ trku? Pronađi se u “Klubu Direktora trka”, namenjenog svim organizatorima trkačkih, biciklističkih, triatlon i OCR trka

Nema komentara

Ideja da se na jednom mestu okupe organizatori trka iz cele regije postoji već nekoliko godina, a sada je takvo mesto dostupno na online – u vidu vebsajta “Direktori trka” i Viber zajednice.

Na sajtu direktoritrka.addpotion.com pokrenuta je inicijativa da se na jednom mestu okupe ne samo organizatori maratona i uličnih trka, već i celokupna “rekreativna”, trail, OCR, utlra, triatlon, MTB i celokupna zajednica organizatora.

Cilj ove inicijaive jeste umrežavanje i međusobna ispomoć organizatora u stvaranju uspešnijih događaja. Ovakve inicijative nisu neoubičajne i postoje širom sveta, a sada, na ova mala vrata, ulazi i inicijativa da se jedna regionalna inicijativa kreira.

Sajt pored baze organizatora i trka, nudi vesti i najave događaja namenjenim entuzijastima i profesionalcima iz ove oblasti.

Pozivamo sve organizatore da se priključe Viber zajednici, te da ukoliko nisu, dodaju svoje ime u listu organizatora ostavljajući komentar na ovaj tekst.

 

Olimpijac debitovao na parkrun-u i oborio svetski rekord star 11 godina
Neely Gracey: Elitna trkačica koja je oborila Ginisov rekord trčeći milju sa sinom u kolicima
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed