blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Pridruži se i osvoji sjajne nagrade: kreće nov Magnetrans izazov!

Svi znamo kako to kreće: donesemo odluku, pokušamo da je se pridržavamo i onda to krene nizbrdo iz jednog ili drugog razloga.

Hteli smo da umesto priče o odlukama zaista budemo partner u istrajavanju i zato smo u saradnji sa Magnetransom osmislili 4 kvartalna izazova:

  • Trčim redovno
  • (Re)definišem ciljeve
  • Jačam spolja 
  • Jačam iznutra

Svaki od izazova prati plan koji besplatno možete da skinete u PDF formatu i koji vam daje praktične savete za svaki od dana u nedelji tog meseca.

Planovi su kodirani bojama, i svaka boja označava fokus te nedelje:

  • Plava je mekano i udobno trčanje, plivanje i redovnost
  • Crvena boja je perfomans nedelja, tada zapinjemo
  • Zelena boja je odmor i detoks
  • Žuta je boja života, zabave, voća i šareniša i razigranosti

Svaki izazov ima svoju preovlađujuću boju. Za leto i redovnost, ona je, očekivano PLAVA  :) 

Plan je prošaran i drugim bojama, jer ni kada odmaramo ne treba da zaboravimo da malo i pojačamo neke aspekte treninga, ali u ovom izazovu fokus je da malo po malo uvedemo neke zdrave navike u našu rutinu.

Tokom izazova, dakle sledeća tri meseca, na sajtu će preovlađivati upravo ovakvi tekstovi i poruke. 

Šta dobijaš skidanjem plana?

Svaki od izazova donosi plan vežbanja, ishrane i treniranja za 3 meseca, a od vas očekujemo samo da sa nama delite vaš progres: koristeći hashtag #magnetransizazov na Instagramu, tagujući nas ili slanjem texta.

Ne moraš da pratiš ceo plan (mada bismo voleli), dovoljno je da dokumentuješ  neku od stavki i podeliš  sa nama svoj uspeh, slikaj se na treningu, pohvali se za doručak. Opiši nam trening plan te nedelje.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Na kraju svakog izazova odabraćemo naj priče, koje ulaze u polufinale, a  glasovi pratilaca odlučiće pobednika/cu. 

Pobednik svakog izazova dobija nagradu adekvatnu izazovu, za prvi izazov to je startnina za trku po izboru u regionu i Magnetrans ranac pun iznenađenja :) 

Kako vas nagrađujemo?

Svake nedelje najinspirativniji unos osvaja kutiju Magnetransa, a svi polufinalisti dobijaju po ranac pun MG iznenenađenja na kraju izazova!

Skini plan ovde i vidimo se na mrežama!

1 Comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Blog & Kolumne

Imam ga u rukama. Napokon. Moj trkački dnevnik je odštampan i ukoričen i držim ga u rukama. Sretna sam zbog toga. Simpatičan mi je...

Trčali smo sa

Do sada ste verovatno primenili neki trkački plan, koji vam pomaže da dostignete jasan cilj – istrčati određenu distancu ili postići željeno vreme. Trčali...

Plan

Da bi za nekoga rekli da je trkač/ica potrebno je da pola sata može da trči sporim, opuštenim ritmom ili da može da istči od...

Nagradna igra

U martu ove godine pokrenuli smo izazov u saradnji sa BRC Školom trčanja. Pitali smo vas: Zašto ste počeli da trčite? Imali smo prilike...