Vesti

Podržimo izvrsne đake, naše buduće lidere – SADA im je najpotrebnije #serbiabusinessrun

Nema komentara

I ove godine, Serbia Business Run, sada u okviru agencije SportIT DOO, nastavlja saradnju sa Fondacijom Ana i Vlade Divac u zajedničkoj misiji da omogućimo školovanje izvrsnih srednjoškolaca koji imaju otežane uslove odrastanja.

Prošla godina je bila uspešna, ali možemo mi to i bolje!

Samo u 2019. obezbeđene su stipendije za 137 najboljih srednjoškolaca, dok je u Fondaciju Ana i Vlade Divac, iz čitave Srbije, pristiglo više od 500 prijava đaka koji postižu vrhunske rezultate u obrazovanju uprkos životnim izazovima sa kojima se suočavaju. Pogledajte VIDEO

Zahvaljujući donacijama 6 društveno-odgovornih kompanija:  Zlatiborac, Roche, Powerade, Balkan Bet, Niri 4NL i eFront koje su učestvovale na Serbia Business Run trkama prošle godine, prikupili smo 960.000 din za 10 stipendija namenjenih školovanju izvrsnih srednjoškolaca. Više o ovoj akciji saznajte ovde .

„Po prvi put osećamo da smo učinili nešto stvarno važno i plodonosno kada je u pitanju humanitarni aspekt trke. Raduje me da je projekat Serbia Business Run, zajedno sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i kompanijama donatorima postao veći od trčanja, da se novac troši na mlade i učenje, a ne ad-hoc rešavanje pojedinačnih problema. Nemam sumnje da ćemo ove godine postići još veće uspehe.“

Veroljub Zmijanac, generalni direktor SportIT DOO.
Najbrojniji tim na Belgrade Business Run 2019 kompanije eFront koja je donirala 5 stipendija

Podržimo izvrsne đake, naše buduće lidere – SADA im je najpotrebnije

Pomažući stipendiste Fondacije Ana i Vlade Divac u 2020. omogućavate svojim zaposlenima VIP tretman na sledeći način: 

obezbeđivanjem posebnog šatora samo za vašu kompaniju, okupljate vaš tim na jednom mestu i pojačavate efekat tim bildinga. Ujedno, vaša kompanija dobija veću vidljivost u trkačkom gradu u izdvojenom segmentu VIP CHARITY ZONE u organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac.

“Pozivamo kompanije i zaposlene da nam se pridruže i ove godine, kako bismo pomogli što više đaka koji postižu vrhunske rezultate u obrazivanju i nauci, uprkos tome što žive u veoma teškim uslovima. Hajde da kroz svoj primer podrške pokažemo da se znanje isplati!”

Uroš Delić, menadžer projekta Fondacije Ana i Vlade Divac.

U 2020. vaša kompanija može da se uključi kroz 2 paketa: godišnje stipendije ili polugodišnje stipendije. Više o tome saznajte OVDE.

Ako želite da vaša kompanija bude donator, požurite i pozovite nas na 064 2399 553 ili nam pišite na kontakt@serbiabusinessrun.com kako bismo omogućili potpisivanje ugovora o donaciji direktno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac.

I učesnici trke mogu da pomognu direktnim donacijama!

Kupovinom startnih paketa vaše kompanije vam pružaju podršku da se bavite redovnom fizičkom aktivnošću. Možda i vi, kao pojedinac ili tim kolega i koleginica, možete pomoći ovim mladim ljudima kako bismo svi zajedno nastavili lanac podrške izgradnji kompetencija koje su našoj zemlji preko potrebne.

Donirajte bilo koji iznos direktno Fondaciji Ane i Vlade Divac, putem formulara na www.divac.com/donirajte (iz padajućeg menija odaberite opciju Divac Stipendije) .

Investirajući u znanje kreiramo bolju budućnost za sve!

Koleginice iz kompanije eFront na Belgrade Business Run 2019

Igor Majer: Prvi Crnogorac koji je završio Ironman, Ultraman i ekstremni triatlon – Norseman!
Beogradski maraton nastavlja da obara rekorde – 33. Beogradski maraton kvalifikacioni događaj za Masters Svetsko prvenstvo
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version