Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Počeo Digital Serbia Business Run. Izazov za zaposlene koji traje celog septembra

digital serbia business run

U toku septembra zaposleni u komapnijama iz Srbije će imati prilike da ulestvuju u DIGITAL Serbia Business Run trci.

Šta je DIGITAL Serbia Buisness Run?

U 2020. zbog pandemije COVID-19, kako bi učesnici bili bezbedni trka se odrava u digitalnom obliku. Zato će pod sloganom “Septembar mesec aktivnih zaposlenih” ovaj izazov za zapolesene u kompanijam u Srbiji trajati celog meseca.

Serbia Business Run je serija poslovnih trka koje zaposlene spaja kroz trčanje.

Događaj je nastao 2016. godine kao zasebna trka u Beogradu. Te godine Belgrade Business Run je u Topčiderskom parku okupio 288 zaposlenih iz 58 kompanija, sledeće godine 810 zaposlenih iz 116 kompanija, da bi u 2018. godini u Beogradu nastupilo 2253 takmičara iz 258 kompanija. U 2019. godini trku je završilo 4331 zaposleni iz 361 kompanije.

Upored sa Beogradom, održana je trka u Novom Sadu u 2018. godini, a u 2019. ukupno 5 trka u Subotici, Nišu, Kragujevcu, Beogradu i Novom Sadu.

Kako izgleda DIGITAL Serbia Business Run?

Kompanije imaju mogućnost da prijave svoje zaposlene i u toku septembra, sve informacije o načinu prijave i uslovima su na zvaničnom sajtu trke OVDE

Advertisement. Scroll to continue reading.

Prijavljeni učesnici dobijaju link do njihovog ličnog profila u kom mogu da:

  • Preuzmu svoj startni broj, da ga štampaju i da trče sa njim, ovo iako nije obavezna opcija jeste dobar način da se motivišemo.
  • Unesu svoje rezultate – obavezno je uneti i dokaz o istrčanoj distanci. To je moguće uraditi na više načina, deljenjem linka sa aplikacije ili screenshota sa telefona posle završenog trčanja.
  • Prate rezultate i svoj plasman LIVE
  • Ukoliko žele da poprave svoje vreme na trci to mogu da urade do kraja septembra, jednostavno unošenjem svog novog i boljeg rezultata u svoj profil. Na taj način smo motivisani da treniramo celog septembra.
  • Preuzmu svoje online diplome

DUŽINA STAZE I GDE I KADA SE TRČI?

Kao i svake godine, staza DIGITAL Serbia Business Run-a je dužine 5km. Odsupanja od par metara biće tolerisana.

Možete trčati gde god želite, u zemlji ili inostranstvu. Staza može biti kružna, pravolinijska, asfaltna, tartan, zemlja… šta god da vam prija. Važno je da se dobro zabavite i učinite nešto dobro za vaše zdravlje i psihu. 

Ipak, u duhu Fair Playa, staza ne sme  da ima nagib veći od 10 metara (zbirna razlika između starta i cilja), kako bismo svi imali realan rezultat.

Možete trčati tokom celog septembra! Trka nema jedan datum i vreme, već je ideja da se takmičimo i trkamo mesec dana. Trku možete istrčati i više puta dok ne budete zadovoljni svojim rezultatom na rang listi.

KAKO MERIMO VREME I KILOMETRAŽU?

Dužinu trčanja i brzinu merimo pomoću GPS sata ili trkačkih aplikacija za mobilne telefone. Učesnici nisu uslovljeni koju aplikaciju će koristiti za merenje vremena i kilometraže na DIGITAL Serbia Business Run-u.

Predlog aplikacija možete pogledati OVDE.

STARTNI PAKETI – SADRŽAJ I DOSTAVLJANJE

Startni paketi celokupnog tima biće dostavljeni na adresu kompanije koju je kapiten tima naveo u sistemu.

digital serbia business run majica

Startni paket sadrži:

  • učesničku majicu
  • plan treninga za početnike
  • poklone sponzora
  • digitalni broj
  • finišersku medalju

Do kada traju prijave

Prijave za DIGITAL Serbia Business Run traju do 25. septembra 2020.

Kada je poslednji rok da se unesu rezultati

Poslednji rok za unos rezultata od strane učesnika je 30. septembra 2020. u ponoć.

digital serbia business run

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Trening

Trčanje i outdoor aktivnosti su jedna od pet jutarnjih navika koje treba da uradite pre 12:00 kako bi vam radni dan na poslu bio...

Vesti

Schneider Electric, svetski lider u održivosti je naslovni sponzor serije poslovnih trka Serbia Business Run! Schneider Electric, jedna od najuticajnijih kompanija u domenu održivosti,...

Blog & Kolumne

Po svim svetskim istraživanjima najveći izazov zašto ljudi ne treniraju (nezavisno od toga da li su zaposleni ili ne) jeste “nedostatak vremena”. Zato je važno...

Ishrana za trčanje

Da li ujutru pre posla obavezno svratiš do pekare, a u pauzi jedeš istu hranu svaki dan? Ili možda pod izgovorom “dobrog obroka” svakog...