* NaslovnaVesti

Pazarski polumaraton se održava 27. oktobra i ima novog direktora

Nema komentara

Organizacioni odbor Pazarskog polumaratona izabrao je na sednici, održanoj u petak 31. maja, Almina Hazirovića za novog direktora manifestacije.

“Velika je odgovornost i čast biti deo Pazarskog polumaratona. Jedan od glavnih motiva je da se sama manifestacija podigne na viši nivo. Želimo da umrežimo privredu, hotelijere i ugostitelje. Imamo viziju ‘četiri u jedan’ tokom istog vikenda. Tu je sam polumaraton, zatim šoping maraton, gastronomski maraton i kulturno-istorijski maraton, koji je jako bitan za ovaj kraj i kojim možemo da se ponosimo”, rekao je Hazirović.

On je na mestu direktora Pazarskog polumaratona nasledio Ermina Ziljkića.

Ovogodišnji polumaraton zakazan je za 27. oktobar i biće četvrti po redu. Grad Novi Pazar generalni je pokrovitelj, a organizatori su lokalni Sportski savez, Ustanova za sport i Atletski klub Novi Pazar.

“Održali smo prvi zvanični sastanak ove godine, gde smo izabrali novog direktora. Polumaraton nije samo trčanje. To je simbol zajedništva, koji spaja različitosti Novog Pazara. Želimo da ga posvetimo našim građanima”, navela je predsednica novopazarskog Sportskog saveza Amela Terzić Ljajić.

“Planiramo da predstojeći polumaraton bude bolji od prethodnih. Zbog toga smo i krenuli na vreme. Biće nekih malih izmena po pitanju starta. Hoćemo da omogućimo učesnicima da se mnogo lakše organizuju na samoj trci”, najavio je član Organizacionog odbora Pazarskog polumaratona Eldin Hujević.

RACE FOR THE CURE 2024 [NAJAVA TRKE]
Redmi Watch 4 – vaš idealni partner za trčanje i svakodnevne aktivnosti

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed