Poziv za sve mlade sportske stručnjake i one koji će to tek postati – iskoristite priliku da sa timom iskusnih trenera uđete u najveću oazu pokreta u Beogradu – kroz aktivnosti kao što su rekreativno trčanje i/ili nordijsko hodanje.

Postani instruktor/ka nordijskog hodanja, ili se oprobaj u rekreativnom trčanju i napravi svoje prve trenerske korake u BRC-u!

Zbog velikog interesovanja formiraju se nove grupe BRC Nordic Walking sekcije i ovog proleća, i standardno – nove grupe u BRC Školi trčanja. I u 2021. BRC raste i širi svoj tim! U toku 2020-e angažman je dobilo čak 9 novih trenera koji su prošli kroz praksu.

Praksa traje 8 nedelja i za to vreme praktikanti dobijaju iskustvo vođenja treninga uz nadzor trenera mentora (3 puta nedeljno) i edukacije iz oblasti trčanja i nordijskog hodanja.

Prijave traju do 27. januara, odabrani kandidati biće pozvani na razgovor 29.01. a sama praksa će biti sprovedena odmah nakon toga u trajanju od 8 nedelja. Nakon praktikantskog staža otvorena je mogućnost trenerskog angažmana u klubu.

Koji su uslovi za prijavu?

  • Student ili diplomac Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja ili srodnih fakulteta
  • Ljubav prema fitnesu
  • Spremnost na učenje

Konkurs za praksu je otvoren do 27. januara 2021.

Prijemni intervju će se održati u BRC Runners HUB-u powered by PUSH, Tadeuša Košćuškog 78.

PRIJAVI SE NA PRAKSU