TRI CENTAR

TRI centar otvara svoja vrata triatloncima i onima koji žele da zakorače u te vode. Kao centar za sportove izdržljivosti pruža svojim članovima odlične uslove za plivanje, biciklizam i trčanje. Bez obzira da li vam je ovo prvi kontakt sa triatlonom ili tražite način da napredujete, na pravom ste mestu.

Oformljen je tim stručnjaka sa ciljem da svakom članu pruži tačno ono što mu treba.

Besplatno predavanje povodom otvaranja

TRI centar za svoje otvaranje poklanja besplatno predavanje i druženje sa dva uspešna triatlonca.

Darko Savić i Bojan Đurić će u nedelju od 17h u Kući triationa na Adi Ciganliji održati kratko predavanje i odgovarati na sva vaša pitanja.

PRIJAVI SE ZA PREDAVANJE

Ovde možete čuti odgovore na sve ono što ste hteli da znate o triatlonu, a niste smeli da pitate. Ako je slučaj da samo niste imali koga da pitate – onda je ovo pravo mesto za vas.

Događaj nije formalnog tipa, tako da slobodno pitajte baš sve što vas zanima.

Kuća triatlona

Baza TRI centra je objekat na Adi Cignliji pod nazivom “Kuća triatlona” koji se nalazi na 1km od ulazne rampe. Kuća triatlona je udaljena 12 minuta lagane šetnje od ulaza na Adu, ima veliki parking za automobile i prostranu terasu za bicikle.

Kuća triatlona sadrži trake za trčanje i wat bicikle vrhunskog kvaliteta, smart televizore kako bi sportistima lakše prošli dugi treninzi na ovim spravama i brojne rekvizite za funkcionalne treninge i treninge snage.

Prostor za vežbanje je obložen tartanskom podlogom. Kuća triatlona obuhvata i svlačionice i tuševe, kao i kafić sa zdravim napicima za uživanje na terasi posle uspešno završenog treninga.

Objekat Kuća triatlona se po dogovoru rentira za održavanje stručnih obuka, prezentacija i drugih sportskih dešavanja trenerima, klubovima i sportskim organizacijama. Sem fitnes opreme u Kući triatlona, za ove svrhe se mogu koristiti i HD televizori koji se nalaze u objektu.

Više o članarinama i trenerima pogledajte na sajtu: https://triathlon.rs/tri-centar/

Prijavi se za mini ligu i osvoji nagrade!

Nakon ovog predavanja održaće se prvo kolo TRI centar klupske lige. Takmičenje se sprovodi na trakama za trčanje i watt biciklima u Kući triatlona po sledećoj šemi:

BIKE 10 minuta (watt bike trainer)
pauza 3 minuta 
RUN 10 minuta (traka za trčanje)

Sve o ligi možete pročitati ovde: https://www.facebook.com/events/546813149183469/

KONTAKT:

Telefon: 064 6456872

Adresa Kuće triatlona: Ada Ciganlija BB, 11000 Beograd (iza Golf kluba)

planovi za trčanje