Vesti

U „Info room-u” održano predavanje o zdravim stilovima života

Nema komentara

Predavanja o zdravim stilovima života održana su u Info room-u Kancelarije za mlade grada Beograda, u okviru projekta „Prvi pokret”, saopšteno je danas iz te kancelarije.

Prisutni su mogli da čuju koje su to najčešće greške koje prezaposleni ljudi prave u vezi sa ishranom i na šta sve treba obratiti pažnju ukoliko želimo da se hranimo racionalno i zdravo.

Rajko Tanasijević, viši dijetetičar i nutricionista, poslao je poruku prisutnim mladim ljudima da je zdrava ishrana i nutritivno bogatija, ali i ekonomski opravdanija od brze hrane na koju su se danas mnogi navikli.

Autor projekta „Pobedi dijabetes” Ninoslav Rašković, koji uprkos toj bolesti trči maratone, poručio je prisutnima da je za zdrav i aktivan život potrebna samo odluka.

Besplatni program „Prvi pokret” održava se svakog ponedeljka u okviru besplatnih programa koji se tokom avgusta organizuju u Info room-u smeštenom u Ulici 1.300 kaplara 2 (bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca).

Zainteresovani se mogu prijaviti i u trećoj sedmici programa, dok više informacija mogu dobiti na sajtu: www.trcanje.rs ili www.kancelarijazamlade.rs, navodi se u saopštenju.

Cela vest na sajtu Beoinfo

Gerila trka: Touch the Winner!
Moj prvi polumaraton – Ljubljana 2011 #8

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed