Vesti

Održan Wellfit 2011

Nema komentara

Već najavljeni prvi nacionalni Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života (WELLFIT) koji se održao od petka 16. do nedelje 18. septembra ove godine u Belexpocentru u Beogradu okupio je predstavnike vrhunskih fitnes, velnes i spa centara iz svih delova Srbije, srpske top instruktore, proizvođače opreme za fitness i bodybuilding trening, sportske opreme za vežbanje, uvoznike i distributere dijetalnih proizvoda u ishrani, vlasnike web sajtova, medije, sponzore…

Misija organizatora sajma – tima mladih, obrazovanih i stručnih ljudi – oblikovati fitnes i velnes scenu, dok je vizija – postati nezaobilazno mesto istinskih ljubitelja zdravog života. Oba dana, program sajma osmišljen je na način da je ceo Belexpocentar „disao“ sa događajima: konvencija “Zvezde fitnesa“, „Perfect Match“, gostovanja internacionalnih prezentera Pawela Orazsa i Tony Cicale, humanitarni SPINNING® maraton, PUMA i Husein Bolt u susret Olimpijadi su nagradili najbrže na 30 metara i na kraju kao kulminacija samog Sajma u nedelju 18. septembra veliko CROSSFIT takmičenje!

Sajam je ugostio etablirana imena fitnes industrije iz Srbije i regiona, a naglasak konvencije bio je posvećen sve prisutnijoj zumba fitness industriji. „Zvezde fitnesa“ će okupile više od 40 eminentnih prezentera iz Srbije i Evrope, a još par razloga više zašto je trebalo biti deo WELLFIT-a sigurno su internacionalni prezenteri Pawel Orazc, Tony Cicala, dok su Brian Pascanet i Lioba Pakhomova, licencirani LesMills instruktori, koji je od 1. septembra zvanično u Srbiji, a svoju promociju za sve zemlje u regionu, imali su baš na Sajmu fitnesa i velnesa u Beogradu. Body&Mind Room @ Holiday Inn bilo je omiljeno mesto za opuštanje uz najuticajnije stručnjake iz područja joge i pilatesa kao što su Maja Popov ili Dragan Lončar.

Uz konvenciju, „Zvezde Fitnesa“ koja je centralni događaj, Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života doneo je i jedan novitet. Po prvi put u Srbiji ocenjivali su se fitnes i velnes centri na takmičenju pod nazivom „Perfect Match“. WELLFIT je u skladu sa svojim ciljevima podizanja kulture zdravog života osmislio novi način ocenjivanja centara.

Perfect Match

Posetioci uz malu pomoć sedme sile biraju takozvani „Perfect Match„, to jest idealni centar uz idealne ponuđene programe. Bilo da je reč o samostalnom centru ili delu hotelske i turističke delatnosti, fitnes i velnes centar mora biti kvalitetno projektovan i opremljen, sa osmišljenim i različitim tretmanima, vođen od strane dobro obučenih kadrova, i u stalnom traganju za poboljšanjem i unapređenjem ponude.

Spinning® Marathon

U subotu 17. septembra od 14 do 18 sati, po prvi put u Srbiji organizovao se Spinning® Marathon, trening humanitarnog karaktera od 4 sata sa gostima instruktorima iz Slovenije. Trening u Belexpocentru na 70 Spinnera® organizovale su Polona GOSAR i Monika BELENOVIĆ.

ZUMBA® fitness

Specijalni gosti i možda najveća atrakcija ovogodišnjeg WELLFIT-a, u subotu 17-og septembra, bili su licencirani Zumba Fitness instruktori, njih ukupno 16 iz Srbije i regiona, koji su prezentovali sjajne koreografije, uz vrele letnje hitove latino i popularne muzike. Uz salsu, merengue, cumbiu, reggaeton, belly dance, hip-hop, sambu igralo je više od 600 vežbača… ZUMBA® fitness već deset godina osvaja svet. Trenerka, udobne patike, flašica vode i dobra volja bilo je sve što vam je trebalo za ludu zabavu!

Ulaz na sajam bio je besplatan, a kroz Belexpocentar prošlo je između 5 i 6 hiljada posetilaca.

Fotke: Facebook Sajam Wellfit Srbija

Trkački kamp Novalja 2011 u 9 slika
Uvodnik za oktobarsko Trčanje.rs

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed