blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Novosađani: trčite ujutro u našoj školi trčanja

jutarnje trčanje novi sad

Kada ustanete ujutru, jedna od prvih misli je da vas čeka osmočasovno radno vreme. Još ako ga provodite sedeći u zatvorenoj kancelariji, nervoza i neraspoloženje su u najavi. Želite da ih izbegnete? Trčite sa nama.

Pridružite se ekipi koja ustaje sa osmehom i ne skida ga s lica do kraja dana.

Gde i kako trčimo?

Trčanje je najzdravija i najprirodnija aktivnost da se oslobodite nervoze, stresa, bola u leđima, pa i viška kilograma. Aktivira sve mišićei  pozitivno utiče na jačanje imuniteta.

Trčimo tri puta nedeljno u ranim jutarnjim časovima. Nakon treninga smo spremni za sve izazove koje donosi novi radni dan.

Termini su:

  • utorak, četvrtak od 07.00h
  • nedelja od 12.00h,

Cena je 1999.00 din mesečno

Ne morate da brinete o stvarima koje ponesete i tuširanju posle treninga, imamo sve potrebne uslove za to, u našem klubu:

Fit Complete, Jovana Cvijića 46, Novi Sad.

Nedostaje vam motivacija za ovakav poduhvat?

Naš tim ne traži izgovore u neadekvatnim vremenskim uslovima, umesto toga sa  lakoćom prihvata izazove i ispunjava ciljeve. Kada postanete deo tima, sjajna atmosfera i vidljivi efekti trčanja biće vam dovoljna motivacija da nastavite dalje.

Neka loš dan na poslu i bespotrebna nervoza postanu prošlost

Znate da je stres uzročnik mnogih bolesti. Ne dozvolite da naškodi vašem organizmu. Sva nervoza i negativno raspoloženje nestaju sa kilometrima.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Nemojte da nam verujete na reč, dođite i uverite se. Prvi trening je besplatan.

Čekamo vas!

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

* Naslovna

2. Čičak Trail 07.03.2021. (Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju)   Verovatno malo Beograđana zna za ovaj divni deo grada, koji se nalazi u naselju Višnjica. Ovde se drugu...

Najave trka

Serija trka Invictus Challenge stoji u kalendaru čvrsto i ima nameru da se održi u terminima: Štrand 14.06.2020. Spens 29-30.08.2020. Fruška gora 18.10.2020. Prenosimo...

* Naslovna

Trčanje nam je posle hodanja najosnovniji i najprirodniji pokret, a kako kaže jedna mudra izreka „Noge su nam uvek pri ruci“ J. Kako danas...

* Naslovna

Hej trkači! Ima li vas? Trčali smo sami, neki po kućama, neki po šetalištima, mnogi po ulicama, da bi izbegavali druge ljude. Neki u...