Vesti

Novogodišnje iznenađenje iz Dubrovnika + besplatna startnina

1 komentar

durun10k

DuRun10K jedinstvena je atletska trka koja će se po prvi put održati u Dubrovniku 1. januara 2015., sa startom na Stradunu u 13:30 sati. Više o trci pročitajte u KALENDARU 

Posebnost trke je lepota njene trase sa startin i ciljem u istorijskom centru, unutar zidina, na čuvenom Stradunu. Sa staze se pruža prekrasan pogled na staru dubrovačku luku i na otok Lokrum, a jedan deo staze vodi odmah ispod samih zidina.

Dužina trke je 10 km – trče se dva kruga od 5 km. Trka je međunarodna i otvorena za sve učesnike, nezavisno od starosti. Organizator je osigurao bogate nagrade. Nagrade su jednake u muškoj i ženskoj konkurenciji, a ukupni fond nagrada je gotovo 4.000 €  pa se očekuje dolazak velikog broja domaćih i stranih trkača. Predviđen je i bogati startni paket za sve učesnike koji između ostalog sadrži atletsku majicu i besplatan obilazak dubrovačkih zidina!

Dubrovnik je poznat po dočeku Nove godine na Stradunu, a DuRun10K je sastavni  deo dubrovačkog novogodišnjeg programa koji počinje već 29.12.2014. Kompletna prijava obavlja se preko službene DuRun10k stranice gdje se možete prijaviti već danas.

Prijave putem Interneta zatvaraju se 30. 12. 2014. u 12:00 sati. Sve detalje i obaveštenja možete već sada pročitati na sledećim linkovima:

glavna stranica: http://www.durun10k.com/hr/

prijave: http://www.durun10k.com/prijave/

trasa trke: http://www.durun10k.com/trasa/

Iskoristite priliku, uđite u Novu godinu na najbolji mogući način – trčeći jednim od najlepših gradova sveta – prijavite se za besplatnu startninu! Prva tri trkača ili trkačice koji se prijave i potvrde učešće na formi ispod trče Dubrovnik besplatno! Rok za prijavu je 20.decembar, najbrža tri trkača obavestićemo u roku od 24 h, a imena dobitnika objaviti na sajtu 21. decembra. Srećno svima!

[cf]iframe[/cf]
Coca Cola Happy Run [Rezultati]
DuRun10k – Pobednici

Povezani članci

1 komentar. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed