Vesti

Novi Sad Business Run – još danas prijave po povoljnijim uslovima!

Nema komentara

Ne propustite: RANE PRIJAVE po najboljim cenama ističu danas, 5. septembra. Regularne prijave su otvorene do 23.septembra, a kranji rok za prijavu je četvrtak 3. oktobar.

U četvrtak 10. oktobra posle posla, na Štrandu, preko 1000 zaposlenih Novosađana trčaće trku na 5km.

Serija poslovnih trka SBB Serbia Business Run kroz trčanje i druženje spaja više od 7000 zaposlenih iz 600 kompanija iz Srbije. 5 najvećih gradova i poslovnih centara ove godine je dobilo svoju biznis trku. Posle trka u Subotici, Kragujevcu, Beogradu i Nišu, serija se završava u oktobru u Novom Sadu.

Prošle godine, na Novi Sad Business Run je učestvovalo preko 600 zaposlenih iz preko 50 društveno najodgovornijih kompanija. Ove godine očekujemo preko 1000 učesnika i to ne samo iz kompanija već

Spektakularnom trkom i timskim duhom zaposleni su pokazali kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci pokazali kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Osim što su pokazali svoje trkačko umeće, zaposleni su proveli nezaboravno vreme sa svojim kolegama uz besplatan koncert, timsko fotografisanje i poslovno umrežavanje sa kolegama iz drugih kompanija.

Ambasador trke Ognjen Stojanović, naš najuspešniji triatlonac, šampion Balkana u triatlonu i Prvak Evrope u akvatlonu, izjavio je zašto podržava ovaj jedinstveni trkački događaj.

„Uticaj koji Novi Sad Business Run ima je višestruko pozitivan i ubeđen sam da svi, ili većina učesnika uživa i provede super dan sa svojim kolegama. Pogodna je i za one koji imaju izraženiji takmičarski duh zbog činjenice da se proglašavaju najuspešnije ekipe/firme. Tu su svakako i druženje i opšte-pozitivna atmosfera koja utiče da zaposleni stvaraju veću privrženost kako ka svojim kolegama tako i prema kompaniji.“

Ognjen Stojanović, ambasador trke SBB Novi Sad Business Run
Ognjen Stojanović

U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim.

NAGRADE

Kompanije i njihovi zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama:

  1. Najbrži tim (najbolje zbirno vreme prva tri trkača u timu)
  2. Najmasovniji tim – preduzeće sa najviše trkača
  3. Foto takmičenje – tim sa najluđom fotkom ili najboljim navijačima.
  4. Najbrži kolega 
  5. Najbrža koleginica

Najbolje očekuju pehari kao i robne nagrade partnera.

TRČITE HUMANITARNO: PODRŽITE DIVAC STIPENDISTE

Na Novi Sad Business Run Trci možete da pomognete prikupljanje novčanih sredstava za projekat Divac Stipendije kroz koji će biti pružena podrška izvrsnim srednjoškolcima, koji dolaze iz socijalno ugorženih porodica.

Serbia Business Run će donirati jednu godišnju stipendiju i na taj način će svaki učesnik biti uključen. Kako?

DONIRAJTE GODIŠNJU STIPENDIJU ZA JEDNOG SREDNJOŠKOLCA I OBEZBEDITE NAJPOVOLJNIJE STARTNINE ZA VAŠ TIM

Svaka kompanija koja odluči da donira celogodišnju stipendiju u iznosu od 110.000,00 RSD će imati donatorsku cenu startnih paketa u iznosu od 2.300,00 RSD

Prijavite se i pokažite koja kompanija u Novom Sadu je najbrža!

www.serbiabusinessrun.com/novisad/

Salomon week: Dan posvećen ženama u trail-u + Dan za testiranje patika
#BEACTIVE Night Run: Prijavite se na BESPLATNU štafetnu trku „Run2Equality“, 28. septembra na Tašmajdanu

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed