Vesti

Nova, redizajnirana, lepša nego ikada – Žena.rs

Nema komentara

 

Otkad postoje, onlajn portali strukturu i dizajn prilagođavaju čitaocima pitajući se, iznova i iznova: kako napraviti dobro korisničko iskustvo? Cilj je da posetioci portala brzo pronađu informacije zbog kojih su došli na sajt, da se osećaju prijatno dok konzumiraju sadržaj i da požele uvek da vrate u potrazi za zabavnim i korisnim informacijama. Trendovi u dizajnu onlajn portala se menjaju sve brže i brže, sa najvažnijim ciljem – napraviti dobro iskustvo za korisnika. Kada imate portal namenjen ženama, onda ovo pitanje postaje još važnije s obzirom na istančani ženski osećaj za estetiku.

Dok je portal žena.rs bio u procesu redizajna kao inspiracija je poslužio stil i ukus vernih, ali i svih novih čitateljki portala. Ideja je bila napraviti elegantniji i pregledniji sajt, ali ga i obogatiti novim kategorijama i naprednijim opcijama pretraživanja. Reakcije su pozitivne, tako da je cilj sigurno ostvaren.

Prve reakcije čitalaca uveravaju nas da smo obavili dobar posao. Naročito im se dopada to što je portal sada pregledniji, kako na starom dobrom desktopu, tako i na mobilnim telefonima, kaže Jelena Isaković, glavna urednica Medija centra za ženski sadržaj u kompaniji Ringier Axel Springer Srbija.

Portal Žena.rs je oduvek bio prepoznatljiv i po dobrim receptima, tako da je jedan od ciljeva redizajna portala bio i unapređenje postojećeg izgleda i mogućnosti pretraživanja kategorije SuperRecepti. Ova kategorija sada izgleda mnogo drugačije i što je najvažnije – jednostavnije za pretragu recepata.

,,Recepti na našoj sekciji superrecepti.rs sada su još vidljiviji, moguće je pretraživati ih po namirnicama, vrstama kuhinje, obroka. Dovoljno je ukucati sastojke koje imate u frižideru i ideja za ukusno jelo je pred vama. Naravno, zadržali smo dnevne i nedeljne nagrade za čitateljke, kao i nagradu od 1.000 dinara za recept”, kaže Jelena.

Pozivamo vas da se i same uverite u sve ovo i posetite redizajnirani portal Žena.rs. Reč je o najčitanijem ženskom portalu u Srbiji koji prate milioni žena iz Srbije, regiona i inostranstva. Imajući to u vidu, redizajn sajta će pratiti standarno kvalitetan sadržaj i tekstovi koji pružaju zanimljive i korisne informacije našim čitateljkama i čitaocima. Čitajte nas i budite u toku!

Na Noćnom maratonu u Novom Sadu prikupljaće se sredstva za odlazak trkača na svetsko takmičenje u ultramaratonu
Subotičane smo digle na noge, a oni su nama vratili višestruko više!

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed