Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Evo prilike da napraviš svoje prve trenerske korake! Belgrade Running Club je u potrazi za mladim praktikantima

Ako si student DIF-a ili srodnog fakulteta i imaš strast prema trčanju i želju da pomogneš novim trkačima da spreme svoje prve trke i promene svoje živote, ovo je poziv za tebe!

Ponosni smo na činjenicu da je u proteklih 8 godina više od 50 mladih ljudi dobilo praktična znanja za rad sa rekreativnim trkačima. Naši nekadašnji praktikanti su studenti generacija, najbolji studenti i posvećeni napredovanju i učenju. Danas oni treniraju ljude u klubu, u drugim klubovima i širom sveta. Zajedno smo uveli u svet trčanja preko 5.000 ljudi.

Uroš Zmijanac, Belgrade Running Club

Praksa traje 6 nedelja i za to vreme praktikanti dobijaju iskustvo vođenja treninga uz nadzor trenera mentora (3 puta nedeljno) i edukaciju iz oblasti rekreativnog trčanja.

Praksa se odvija u periodu od 27.1.2020. do 1.3.2020. Nakon praktikantskog staža postoji mogućnost trenerskog angažmana u klubu!

Konkurs za prijave traje do 16.01.2020.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Nordijsko hodanje

Dragi budući treneru, ako je outdoor bavljenje sportom tvoja stvar i želiš da iskusiš rad u najvećoj zajednici rekreativaca u Beogradu, čitaj dalje! Ove...

Trening

Vanredno stanje koje nas je zateklo može se posmatrati kroz više različitih prizmi, ali ono što je u svakom slučaju najbitnije je da iz...