Vremeplov nam otkriva šta smo radili u 2019-oj i kakve novine nam je ona donela… a pored toga sumiramo i brojke! Čitajte pažljivo i već znate šta treba da radite… :)

TRČANJE.RS Vremeplov – 4. poglavlje:

Za 10 godina, trcanje.rs je imalo:
7.717.650 korisnika
13.077.470 sesija
26.466.015 pregleda strana na sajtu

Hvala vam na poverenju i podršci!

2019. godina bila nam je u znaku rasta! I to pre svega na Instagramu. Ponosni smo na našu malu zajednicu koja sada broji preko 11.000 pratilaca!

Kreirali smo i online zajednicu ljubitelja trčanja – Trčanje.rs KLUB na platformi Patreon, što je bio svojevrsni iskorak za naše podneblje. U pitanju je plaćeno članstvo, simbolični iznos za koristan trkački sadržaj (npr.planovi treninga) uz koji idu i pokloni. I još tragamo za pravim rešenjem koje će okupiti što više trkača i dati im ono što žele – tako da su vaši predlozi i ideje dobrodošli.

Podržali smo medijski i organizaciono:
– Trke serije Serbia Business Run
#BeActive Night Run2Equality sa Olimpijskim komitetom Srbije i Ministarstvom Omladine i Sporta
– Oživeli smo kalendar trka i objavili na stotine novih trka u Srbiji i regionu!

I ovo nije sve, najbolje tek sledi – od današnjeg dana oblačimo novo ruho…
Pratite nas!

Stigli smo vremeplovom do današnjice! Koleginica Nevena je to sjajno predstavila! A stigli smo i do poslednje trke za koju možete osvojiti besplatnu startninu! Tri, četiri, sad!

Kako funkcioniše nagrađivanje?

Svakog dana od 11-20.12.2019. objavljivaćemo po jednu trku za koju smo obezbedili jednu ili više startnina. Uz to, postavićemo po jedno (lako) pitanje. Sve što je potrebno da biste učestvovali u nagrađivanju jete da kliknete na dugme dole (ZGRABI STARTNINU), popunite kratak formular (ime, prezime, mejl i odgovor na pitanje) i čekate izvlačenje 21.decembra!

Pravo učešća imaju svi naši čitaoci i pratioci. Svako može da se prijavi po jedan put za svaku nagradu, odnosno startninu koju želi. Izvlačenje će biti nasumično, a uzimaće se u obzir samo tačni odgovori na nagradno pitanje. Spisak dobitnika će biti objavljen na našem sajtu nakon isteka ovih deset dana (oni će takodje biti kontaktirani). Startnina nije prenosiva na druga lica, osim ako organizator ne odobri na upit.

#10 STARTNINA NA POKLON: MOSTAR HALFMARATHON!

Ovu trku smo najavljivali skoro, podsetite se detalja OVDE. Održaće se 21.3.2020. godine u okviru „Mostar Run Weekend-a“.

Ako te je “kupila” činjenica da trka podrazumeva prelazak preko 7 gradskih mostova koji povezuju kulture i baštine ovog podneblja, klik na link za prijave!

A ako imaš puno sreće, možda izvučemo baš tebe da besplatno startuješ 21k!

NAGRADNO PITANJE #9

Koliko pratilaca Trčanje.rs ima na Instagramu?

(okvirno)

Klik na dugme ispod ako želiš da osvojiš ovu startninu!