Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Trčanje.rs i Esensa vas opremaju za trčanje u letnjem periodu

esensa

Leto je pred nama i samim tim potrebno je da obratimo pažnju na nekoliko ključnih faktora rizika kada trčimo napolju. Pre svega potrebno je da se dobro i kvalitetno hidriramo i nadoknadimo elektrolite koje gubimo dok trčimo. U isto vreme, moramo da obratimo pažnju i zaštitimo našu kožu od zračenja sunca. I na kraju, ono što nam svim treba jesu vitamini koji će podići naš imuni sistem.

Zato smo u saradnji sa kompanijom Esensa kreirali paket proizvoda za leto koji vam predstavljamo kroz giveaway na našem sajtu.

Prijavite se za nagradnu igru na kraju ovog teksta i osvojite jedan od 3 poklon paketa kompanije Esensa u kojem se nalaze sledeći proizvodi:

Hydrostar prašak za pripremu napitka za rehidraciju

Hydrostar napitak predstavlja idealnu kombinaciju glukoze i elektrolita koja obezbeđuje optimalnu rehidraciju pre, tokom i nakon sportske ili bilo koje druge fizičke aktivnosti. Zahvaljujući izbalansiranom sadržaju sastojaka, ovaj napitak sa prirodnom aromom mandarine, sprečava pojavu simptoma dehidracije i umora, obezbeđujući ravnotežu između unosa i gubitka vode. Preporučuje se profesionalnim sportista, kao i rekreativcima.

SAZNAJ VIŠE O PROIZVODU

BURЯA® SUN Face & Body SPF50

BURЯA Sun Face & Body milk spf 50+ mleko za zaštitu kože lica i tela štiti od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbranu od IR-A zračenja. Zahvaljujući prisustvu fizičkog, smanjena je koncentracija hemijskih filtera u proizvodu, pa je znatno smanjenjen rizik od eventualnih alergijskih reakcija na hemijske filtere. Tehnološki je postignuto da je titan-dioksid, fizički UVA/UVB filter obložen i inkorporiran, pa proizvod ne ostavlja bele tragove na koži. Matične ćelije planinske brusnice, štite od IR-A zraka i zajedno sa ektoinom deluju antioksidativno prevenirajući nastajanje fotostarenja kože i dehidrataciju kože.

BURЯA Sun Face & Body Milk spf 50+ ima vodootpornu formulaciju koja je postignuta dodavanjem inovativnog polimera.

SAZNAJ VIŠE O PROIZVODU

Advertisement. Scroll to continue reading.

Cevital Forte Direct 

Cevital Forte Direct predstavlja idealnu kombinaciju vitamina C, cinka i visokokvalitetnih, standardizovanih ekstrakata plodova acerole i šipka, koji su dodatni izvori vitamina C, ali i drugih vitamina, minerala i jedinjenja sa blagotvornim učinkom na ceo organizam. Kesice sadrže optimalno balansirani dnevni booster imunog sistema, koji povećava otpornost organizma na infekcije različitog porekla. Vitamin C deluje sinergistički sa flavonoidima prisutnim u ekstraktima plodova acerole i šipka.

SAZNAJ VIŠE O PROIZVODU

Hydrostar giveaway

2 Comments

2 Comments

  1. Sima

    02.06.2021 at 13:35

    Razmisljam, da li ovakav proizvod moze da naskodi dijabeticarima? Hidranje je svakako potrebno, ali s glukozom moram bas obazrivo

  2. Mike

    04.06.2021 at 14:01

    Na prošloj trci sam koristio Hydrostar, u bočici iz pojasa za nošenje suplemenata. Bočica je inače bila providna i bezbojna. Nakon upotrebe Hydrostara, bočica se ofarbala u narandžasto, tako da to više ne može da se opere. Probao ručno, probao i u mašini za sudove. Sile nema da se skine boja. Eto, čisto da imate na umu…

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

* Naslovna

Vraćate se kući posle 30 minuta trčanja umorni, ali srećni. Zaista ste zaslužili da popijete čašu omiljenog soka, zar ne? Ili ipak ne. Tačno...