Verovatno jedna od najvećih inovacija u trkačkoj tehnologiji poslednjih godina bilo je lansiranje BOOST pene u đonu adidas patike. Od tada, adidas ULTRABOOST patike važe za flaghsip model, i jednu od najboljih patika na svetu.

Ove sezone, čak tri različita modela dostupna su u adidas brend radnjama u tržnim centrima Ušće i Delta City i u Knez Mihailovoj.

ULTRABOOST u ženskoj i muškoj varijanti kao i  ULTRABOOST X, dizajniran posebno za dame:

Porodica ULTRABOOST

Prvi put kod nas u radnjama moći ćete da kupite adidas ULTRABOOST patike sa  PARLEY oznakom. O ovom modelu smo već pisali kao prvim ekološkim patikama, naime svaka patika napravljena je od 11 recikliranih plastičnih boca.

ULTRABOOSTX patika je namenjena isključivo ženskom stopalu, sa otvorenim prostorom između risa i đona. Dizajnirana je nakon ekstenzivnog proučavanja specifičnosti ženskog trčanja i pored izrazito udobnog doskoka, ove patike krasi i jak estetski princip.

Pročitaj kako je izgledalo trčanje u prvom modelu koji je stigao na naše tržište pre dve godine.

Specifičnost svih BOOST modela je u primenjenim tehnologijama koje pre svega podrazumevaju veći povraćaj energije, dug vek trajanja patike, ali sada i novo gornjište Primeknite, koje omogućava bolju ventilaciju ali uz to  je i mešavina Ocean Plastic™ i recikliranog poliestera.

Test ovih modela biće vidljiv na sajtu, ali sada  vi imate šansu da jedan od njih osvojite kroz seriju besplatnih treninga sa grupom adidas Runners.

Kako da se prijavim?

  • Prijavi nam se preko mejla na kontakt@trcanje.rs sa: imenom i prezimenom i brojem telefona
  • Učlani se u adidas Runners Beograd i  prijavi se ovde na treninge kojima ćeš prisustvovati
  • Prati njihove objave treninga, budi redovan/a i trudi se da pomeriš svoju granicu
  • Kapiteni adidas Runners tima biraju pobednika prateći angažovanost na treningu i van njega – redovnost na zajedničkim trčanjima i druženjima, aktivnost na društvenim mrežama sa haštagom #adidasRunnersBelgrade

Izazov traje od 1.marta do 1. aprila kada će adidas objaviti pobednika!

Ko su adidas Runners? Sa kim ćeš trenirati?

adidas Runners timovi postoje širom sveta, a Beograd je jedan od gradova u Evropi koji je dobio svoj tim.

adidas runners beograd

adidas Runners Beograd

Pre svega su okrenuti ka gradskim trkačima kojima je potrebna podrška trčanja u grupi. Pored toga, na raspolaganju su vam  besplatni saveti i pomoć u trčanju i realizaciji ličnih ciljeva, zajednička putovanja na razne trke i maratone u zemlji i inostranstvu, zabave, testiranje najnovije trkačke opreme, poznanstva i gostovanja kod adidas Runners timova širom sveta.

Pogledaj kako izgleda jedna nedelja treninga:

 

Prijavi se i počni sa treninzima već danas!