Već smo vam predstavili poklon-startnine za tri različite trke, a za četvrtu smo simbolično izabrali trku koja se održava po 4. put u jednom našem lepom gradu…

Kako funkcioniše nagrađivanje?

Svakog dana od 11-20.12.2019. objavljivaćemo po jednu trku za koju smo obezbedili jednu ili više startnina. Uz to, postavićemo po jedno (lako) pitanje. Sve što je potrebno da biste učestvovali u nagrađivanju jete da kliknete na dugme dole (ZGRABI STARTNINU), popunite kratak formular (ime, prezime, mejl i odgovor na pitanje) i čekate izvlačenje 21.decembra!

Pravo učešća imaju svi naši čitaoci i pratioci. Svako može da se prijavi po jedan put za svaku nagradu, odnosno startninu koju želi. Izvlačenje će biti nasumično, a uzimaće se u obzir samo tačni odgovori na nagradno pitanje. Spisak dobitnika će biti objavljen na našem sajtu nakon isteka ovih deset dana (oni će takodje biti kontaktirani). Startnina nije prenosiva na druga lica, osim ako organizator ne odobri na upit.

#4 STARTNINA NA POKLON: 4. JAGODINSKI MARATON!

Jagodinski maraton želi da podrži naše napore da širimo ideju i svest o neophodnosti bavljenja sportom, pa u skladu sa time obradovaće čak troje naših čitalaca sa tri startnine za 4. Jagodinski maraton, po jednu za trke na 42k , 21k i 10 km!

4. Jagodinski maraton održaće se 05.04.2020.

Prijave za ovu trku su već uveliko otvorene. Više informacija, kao i link za prijavu možete naći OVDE.

Predviđene su sledeće trke na sertifikovanoj stazi: Trka na 10km, Polumaraton i Maraton, kao i Dečija trka i Trka zadovoljstva od 5km (na poslednje dve učešće je besplatno).

Hajde da vidimo kojih troje srećkovića će dobiti startninu za ove trke!

NAGRADNO PITANJE #4

Ko je glavna urednica i direktorka sajta Trcanje.rs?

Klik na dugme ispod ako želiš da osvojiš ovu startninu!

planovi za trčanje