Kada smo vas zamolili da nam pomognete da odaberemo najbolje ime za novu uslugu našeg sajta, zaista  nismo očekivali toliko dobrih predloga!

Pored toga što oni ukazuju na kreativnost, pokazuju i da razumete šta trčanje.rs predstavlja i gde idemo dalje sa rekreativnom pričom.

Stiglo nam je preko 100 ideja

Pisali ste nam u komentarima, na fejsbuku i slali mejlove. Trebalo je sve izlistati na jednom mestu i odrediti kako određujemo najbolji.

Vodili smo se idejom da rezonuje sa nama

Među idejama je bilo mnogo neverovatnih kreacija i zapravo predloga koji su nas oduvali ali smo gledali da ime tj. slogan budu u skladu sa onim kako smo mi zamislili shop.

S tim u vezi ako vam deluje da izbor i odluka nisu fer, verovatno ste u pravu. Ako je vama nešto bolje, sigurno je tako. Odluka je uvek lična i vezana za onog ko odlučuje.

Posebno se zahvaljujemo

Svima vama koji ste nam uz ideju poslali i dužu priču o tome kako nas vidite, savete za dalji nastup i celu malu marketinšku analizu. You rock!

Konačno … odabrali smo?

Ideju koja je izgovorila ono što smo sve vreme imali u glavi ali nismo formulisali. Jer prodavnicu vidimo pre svega kao izbor od trkača trkačima. Ručno birano sa sajtova partnera ali i pravljeno od nas ka vama.

Za nas je u ovom trenutku to ova poruka:

Trčanje.rs Shop  – Prvi izbor trkača Srbije,  koji nam je poslao Nikola Ćosić

I dodatni slogan koji nam je Nikola poslao: I na nebu i na stazi (trčanje.rs gazi).

U najuži izbor  ušli su i slogani:

Trči koliko te noge nose! (Darko Grubešić)

kao i

Dal kornjača ili zeka patika te ovde čeka! (Caca Crni Ranković)

Njih ćemo nagraditi utešnim nagradama!

HVALA SVIMA KOJI SU POMOGLI SVOJIM IDEJAMA I DALI NAM VETAR U LEĐA