EST. 2014

1. mart je ove godine rezervisan za brojne trke, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Na ovaj dan će se recimo trčati polumaraton u italijanskoj prestonici, a u Srbiji će se održati čak dve interesantne trke. Za ljubitelje planinskog trčanja tu je trka na Avali, dok je za one koji su skloniji ravnijim terenima na raspolaganju niški park Čair u kom će se održati  20. po redu zimski maraton samoprevazilaženja.

Prošle nedelje smo vas obradovali besplatnim startninama za Avala Trail Run. Sada je došao trenutak da vam u ime organizatora – Šri Činmoj Maraton tima, ponudimo tri startnine i mogućnost za samoprevazilaženje u Nišu!

Ukoliko ste zainteresovani da se oprobate na ravnoj asfaltnoj podlozi kružne staze koja se prostire celom dužinom niškog Čair parka, popunite sledeću anketu:

[cf]iframe[/cf]

Interesantno je da je staza dugačka 1057m, što znači da ćete istrčati 40 krugova kako biste završili maraton (42.2km), odnosno 20 krugova za finiširanje polumaratona (21.1km). Dobra vest je da će tokom trke kraj ove staze sve vreme raditi okrepna stanica sa toplim napicima i hranom za takmičare, pa ćete često imati priliku da se osvežite. :)

Start maratona planiran je za 10,00, a polumaratona  za 11,00 časova.

Za slučaj da ne budete izabrani da učestvujete besplatno u trci, imajte na umu da će startnina ukoliko je uplatite do 25.februara isnositi  1000,  a posle toga 1200 dinara.

Uskoro ćemo vas obradovati rezultatima. Srećno svima! :)