blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nagradna igra

Nagradna igra – Avala te zove!

Delimo 2 startnine za Avala Skyrun – podeli tekst o samoj trci ili o Skyrunning ligi sa našeg FB page -a i možda te obradujemo nagradom :)

Avala Skytrail nagradna igra

 

U saradnji sa Skyrunning Serbia u cilju promovisanja lige i same trke Avala SkyTrail podelićemo 2 startnine nasumično odabranim učesnicima koji podele vest o trci na fejsbuku!

Pravo na učestvovanje imaju i oni koji su se prijavili i koji nisu i oni koji su već platili startninu (refundacija) i oni koji nisu :)

Sve što treba da uradiš je da na fejsbuku podeliš neki od 2 teksta koji smo već objavili na FB stranici:

SKYRUNNING LIGA

AVALA SKYTRAIL

Kako bismo mogli da evidentiramo tvoj share – promeni privacy na public. Deljenje tekstova nam je važno da bismo popularizovali skyrunning kao disciplinu i Avalu SkyTrail kao novu trku na našim meridijanima.

public

Ukoliko share nije public, nećemo videti ko je sve podelio link :)

Rok za učestvovanje je 15.02.2015. do 24h – Dobitnike ćemo najaviti na FB trčanje.rs i SkyRunning Serbia 16.februara!

Srećno svima :)

Ukratko o trci

Avala SkyTrail (Tragovima Srna) je trka zakazana za 1. mart 2015. približne dužine od 17km sa oko 900 metara vertikalnog uspona i isto toliko spusta. Trka obilazi jedan krug šumama Avale krećući se šumskim putevima, uskim stazama sa par kratkih deonica van staza. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Trka startuje i završava se na platou ispred planinarskog doma Čarapićev brest. Staza je kratka i mada pojedinačni usponi gledano prema visinskoj razlici nisu preveliki izazov za one koji su navikli na brdsko trčanje, njihov raspored je odabran tako da predstavlja veliki izazov za one koji žele da stazu savladaju u najkraćem vremenu. Staza vas vodi preko nabujalih potoka, kroz stare bukove i četinarske šume, do najlepših vidikovaca i svih važnih spomenika Avale.

 • Vremenski limit: 6h
 • Dužina: 17km
 • Vertikalna razlika: 900m D+
 • finišerske medalje za sve

 

2 Comments

2 Comments

 1. Kizza

  12.02.2015 at 12:12

  Ispravite datum najave pobednika! 16. januar!?

  • Tijana

   12.02.2015 at 13:48

   Hvala na korekciji – promenjeno! I dalje nam je januar :)

Uključi se u diskusiju

Povezani članci