Ceo mesec mart nam je protekao u ludom smenjivanju proleća i zime, ali vas čak ni to nije zaustavilo da prelazite kilometre i kilometre, i da nas uz to i tagujete na vašim fotografijama. A onda je već u aprilu stiglo pravo letnje vreme, pa su slike bile svetlije i veselije. A mi smo vas sve vreme pratili.

U martu smo zajedno sa Hemofarmom započeli nagrađivanje za #trcanjejestrava, dodeljivali smo i nedeljne i mesečne nagrade, a tek smo na početku.

Delili ste sa nama i vaše zavejane i osunčane staze, nove rekorde i medalje, a mi smo se radovali što nas ima sve više. Sve više onih koji znaju da #trcanjejestrava.

#trcanjejestrava u martru

Prvu nagradu je dobila @aleksandrarunner13 koja nam je pokazala da zima i sneg nisu prepreka.

Drugu nagradu je dobila @runmama_a_m_ koja vredno trenira gazeći asfalt i zemlju, i sneg i blato.

Treću nagradu je dobila @stefanoviclidija koja nam je pokazala da se uz trud i podršku prevazilaze lične granice.

Pored nedeljnih nagrada, dodeljivali smo i mesečne nagrade, a prvu od njih dobio je @darkoouu koji nas je redovno tagovao i obaveštavao o svojim aktivnostima, i objavio ovu srećnu fotografiju sa Novosadskog polumaratona.

View this post on Instagram

Danas prvi put dodeljujemo mesečnu nagradu za #trcanjejestrava Hvala vam svima koji ste svoje kilometre i uspehe delili sa nama. Ovu nagradu dodeljujemo @darkoouu koji je podelio delić super atmosfere sa Novosadskog polumaratona. Znamo taj osećaj zajedničkog uzbuđenja i dobre energije, i uvek nam je drago da vidimo i druge koji se raduju istom. 😀Tokom celog marta smo delili paketiće #magnetrans, a nagrade su dobile: @aleksandrarunner13 za snežni #run jer je ni zima nije zaustavila , zatim @runmama_a_m_ koja ne bira staze koje hrabro gazi, i @stefanoviclidija koja je dokazala i sebi i nama da se sopsteve granice mogu prevazići. Nastavljamo nagrađivanje sa #hemofarm i tokom aprila, zato nas obavezno hashtagujte sa #trcanjejestrava, a mi vas pratimo i dalje. Lake noge do sledećih paketića 😊🎁

A post shared by Trčanje.rs (@trcanje) on

Nakon mesečne nagrade za mart, krenuli smo da dodeljujemo nedeljne nagrade za april.

#trcanjejestrava u aprilu

Prvu nedeljnu nagradu u aprilu je dobila @ivana_trifunov za osunčanu fotografiju i dobru temu za razmišljanje: Jel je došlo vreme da kažemo zbogom helankama i otvorimo sezonu šortseva?

Već naredne nedelje je nagrada dodeljena mladoj trkačici @aleksandra_runner koja ima 23 godine i 45 istrčanih polumaratona. Dakle, više maratona, nego godina života.

View this post on Instagram

Ove nedelje nagradu #trcanjejestrava dodeljujemo @aleksandra_runner koja ima više istrčanih polumaratona, nego godina života 😀 Ima 23 godine i 45 polumaratona iza sebe. Hvala ti na velikom entuzijazmu kojem deliš sa nama. Za Aleksandru je #hemofarm spremio paket #magnetrans za nove kilometre. Ona kaže: „Iz ljubavi prema trčanju rodio se uspeh. Nisam osoba koja vapi za prvim mestima na trkama, ali kada nešto volite da radite uspeh sam dolazi. Trčanje za mene čini zdravlje, izvor pozitivne energije, upoznavanje interesantnih i pozitivnih ljudi. Kako onda da ne trčim? Osvojila sam prvo mesto u kategoriji, a četvrto u generalnom plasmanu na trci od 10km! 🤗 Tata je, standardno, zauzeo prvo mesto u svojoj kategoriji! 🙂 Mi smo spremni za @bgd_maraton a vi?? 🙃"

A post shared by Trčanje.rs (@trcanje) on

Treća nagrada tog meseca je bila obeležena Beogradskim maratonom, a prvi put smo odabrali jedan video koji nam je pokazao euforičnu atmosferu na maratonu. Nagradu je dobio @milan.belgrade.runner

I za mesečnu nagradu za april, nije bilo dileme da će biti neka fotografija sa Beogradskog maratona,  bilo je samo dileme koju odabrati od toliko dobrih fotografija. Odlučili smo da je dobije @bpaunus jer ovako raširene ruke i osmeh zaslužuju nagradu.

I u maju nastavljamo da vas nagrađujemo!

#trcanjejestrava u maju

Evo prve nagrade za mesec maj, koji nas je, na svom početku, nagradio pravim letnjim vremenom, a mi smo se, baš is tog razloga, odlučili da nagradu dodelimo @kontrastil koji je vredno trenirao i uspeo da stigne oblake koji su do pre par dana bili prava retkost.

Druga nagrada u maju otišla je @anzelik7 koja nas je podsetila kao izgleda sreća posle trčanja, a posmatrajući ovu fotografiju pitamo se da li trčanje Anđelki daje i neke super moći poput letenja.

Hvala svima koji su učestvovali do sada. Ako se još niste priključili igri, a želite da učestvujete, samo među svojim hashtag-ovima dodajte i #trcanjejestrava i čekajte našu objavu na instagramu. Još puno nagrada nas čeka. Srećno!