blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Nagrade za one koje znaju da #trcanjejestrava

Ceo mesec mart nam je protekao u ludom smenjivanju proleća i zime, ali vas čak ni to nije zaustavilo da prelazite kilometre i kilometre, i da nas uz to i tagujete na vašim fotografijama. A onda je već u aprilu stiglo pravo letnje vreme, pa su slike bile svetlije i veselije. A mi smo vas sve vreme pratili.

U martu smo zajedno sa Hemofarmom započeli nagrađivanje za #trcanjejestrava, dodeljivali smo i nedeljne i mesečne nagrade, a tek smo na početku.

Delili ste sa nama i vaše zavejane i osunčane staze, nove rekorde i medalje, a mi smo se radovali što nas ima sve više. Sve više onih koji znaju da #trcanjejestrava.

#trcanjejestrava u martru

Prvu nagradu je dobila @aleksandrarunner13 koja nam je pokazala da zima i sneg nisu prepreka.

Drugu nagradu je dobila @runmama_a_m_ koja vredno trenira gazeći asfalt i zemlju, i sneg i blato.

Treću nagradu je dobila @stefanoviclidija koja nam je pokazala da se uz trud i podršku prevazilaze lične granice.

Pored nedeljnih nagrada, dodeljivali smo i mesečne nagrade, a prvu od njih dobio je @darkoouu koji nas je redovno tagovao i obaveštavao o svojim aktivnostima, i objavio ovu srećnu fotografiju sa Novosadskog polumaratona.

Nakon mesečne nagrade za mart, krenuli smo da dodeljujemo nedeljne nagrade za april.

#trcanjejestrava u aprilu

Prvu nedeljnu nagradu u aprilu je dobila @ivana_trifunov za osunčanu fotografiju i dobru temu za razmišljanje: Jel je došlo vreme da kažemo zbogom helankama i otvorimo sezonu šortseva?

Već naredne nedelje je nagrada dodeljena mladoj trkačici @aleksandra_runner koja ima 23 godine i 45 istrčanih polumaratona. Dakle, više maratona, nego godina života.

Treća nagrada tog meseca je bila obeležena Beogradskim maratonom, a prvi put smo odabrali jedan video koji nam je pokazao euforičnu atmosferu na maratonu. Nagradu je dobio @milan.belgrade.runner

I za mesečnu nagradu za april, nije bilo dileme da će biti neka fotografija sa Beogradskog maratona,  bilo je samo dileme koju odabrati od toliko dobrih fotografija. Odlučili smo da je dobije @bpaunus jer ovako raširene ruke i osmeh zaslužuju nagradu.

I u maju nastavljamo da vas nagrađujemo!

#trcanjejestrava u maju

Evo prve nagrade za mesec maj, koji nas je, na svom početku, nagradio pravim letnjim vremenom, a mi smo se, baš is tog razloga, odlučili da nagradu dodelimo @kontrastil koji je vredno trenirao i uspeo da stigne oblake koji su do pre par dana bili prava retkost.

Druga nagrada u maju otišla je @anzelik7 koja nas je podsetila kao izgleda sreća posle trčanja, a posmatrajući ovu fotografiju pitamo se da li trčanje Anđelki daje i neke super moći poput letenja.

Hvala svima koji su učestvovali do sada. Ako se još niste priključili igri, a želite da učestvujete, samo među svojim hashtag-ovima dodajte i #trcanjejestrava i čekajte našu objavu na instagramu. Još puno nagrada nas čeka. Srećno!

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

* Naslovna

Veliki broj vas čitalaca našeg sajta je tu jer počinjete sa trčanjem i potrebni su vam saveti kako da krenete i da to uradite...

Nagradna igra

Današnja kultura virtuelne socijalizacije i deljenja ličnih doživljaja na društvenim mrežama ne jenjava. Ako ne podelimo fotke sa trčanja na mrežama, čini se kao...

* Naslovna

Odavno nismo, pored virtuelnih trka, objavili poziv na neku trku u regionu, iako znamo da mnogi od vas s nestrpljenjem očekuju novu trku na...

* BEOGRADSKI MARATON *

33. Beogradski maraton je okupio rekordan broj učesnika. Ulicama Beograda je protrčalo više od 9.000 maratonaca i polumaratonaca, dok je u trci zadovoljstva učestvovalo...