Connect with us

Hi, what are you looking for?

Oprema za trčanje

Mizuno Enerzy novi koncept patika za trčanje i najveći nivo povrata energije u istoriji Mizuno tehnologije proizvoda

mizuno enerzy

Mizuno je brend u svetu najpoznatiji po svojoj Wave tehnologiji. Ipak, čini se da kroz model Mizuno Enerzy, ulaze u trku sa drugim proizvođačima patika za trčanje na polju laganih pena i većeg povrata energije.

Mizuno je ove nedelje predstavio novi koncept Mizuno Enerzy, koji je u fazi testiranja ali čini se da ovaj brend polako izlazi iz Wave tehnologije i traži način da se uključi u utakmicu ultra lakih patika koje daju veću energiju pri trčanju.

Upoznajte Mizuno Enerzy

Nakon godina testiranja i razvoja, nova revolucionarna Mizuno tehnologija obuće dizajnirana je da zadovolji zahteve performansi sportista iz raznih sportova.

Usmeren ka poboljšanju performansi, MIZUNO ENERZY donosi najveći nivo povrata energije u istoriji Mizuno tehnologije proizvoda.

MIZUNO ENERZY je naša nova tehnologija stvorena da pruži veći povrat energije i mekoću. To je dokaz našeg nastojanja da poboljšamo performanse sportista širom sveta, istovremeno pružajući opšti udoban osećaj.Mizuno

Enerzy je nova tehnologija pene i njene primene na patike za trčanje

MIZUNO ENERZY je kreiran sa ciljem da poveća prednosti performansi Mizuno patika za trčanje kroz nove napredne materijale, pružajući veći skok i veću mekoću.

Trkači će sada moći da zadrže više energije koju ulažu bez žrtvovanja za opšti komfor. Mizuno će u ovoj liniji imati dve varijante Enerzy Core i Enerzy Foam i u kombinaciji sa njima će koristiti najbolje tehnologije koje su koristili do sada u izradi patika za trčanje:

Mizuno Enerzy tehnologije

Mizuno Enerzy Foam je materijal srednjeg dela đona koji pruža odličnu mekoću i otpornost uz istovremeno izdržljivost. Mekši je za 17% i pruža povrat od 15% energije u odnosu na ranije korišćene materijale.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Mizuno Enerzy Core donosi najveće prednosti ove tehnologije, predstavljajući naš najmekši i najzreliji materijal ikada stvoren. Mekši je za 293% i pruža 56% više povrata energije u odnosu na ranije korišćene materijale za izradu srednjeg dela đona.

Waveknit gornjište patike pruža prozračnost i stabilizuje nogu prianjanjem za stopalo.

Još nije poznato kada će ova serija stići u Evropu, samim tim i u Srbiju. Ono što je za sada poznato da je u Americi moguće kupiti prvi kontigent od 300 pari ovih patika po ceni od 300$ po komadu.

Pročitajte više o patikama za trčanje

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Gedžeti za trčanje

ASICS je najavio lansiranje METASPEED + patika na ASICS META : Time : Trials događaju. Kako navode, događaj je kombinacija novog, revoludionarnog proizvoda i...

Gedžeti za trčanje

Ako kupujete patike za trčanje, ovo može biti dug, frustrirajući, a ponekad i skup sport. Sa toliko faktora koje bi trebalo uzeti u obzir,...

Gedžeti za trčanje

Lululemon brend kod nas ne postoji, ali je i te kako uzdrmao sportsku industriju. Detaljno su istraživali tržište nekoliko godina. Skenirali su milione ženskih...

Gedžeti za trčanje

Lululemon, poznata kanadska sportska marka, je izbacila Blissfeel, svoje prve ženske patike za trčanje. Prve Lululemon ženske patike za trčanje Lululemon je godinama nagoveštavao...