Misliš da si jači od Dina?

Misliš da si dovoljno jak?

Dvadeset maratonaca trčeći na kružnoj stazi (1,5 km) ima za cilj da istrči 1000km. Svakodnevno se trči po 5 sati u toku prepodneva. Cilj nije samo da se istrči planirana deonica već SHOOUUU – RIALITI pre, u toku i posle trke. Pripreme, trka, povrede, sanacija povreda, odmor, karakter, osobine i navike maratonaca i sve ono što ih prati tokom takmičenja.

Sa maratoncima svakog dana startuju po dva nova takmičara: jedna javna ličnost i jedan spotrista koji nije maratonac i oni trče koliko mogu… Da ne otkrivamo sve pojedinosti o programu ima tu još puno zanimljivosti o načinu ishrane – učesnici sami pripremaju hranu, a obzirom da ultramaratonci imaju razna znanja i interesovanja program će biti izuzetno interesantan.

Pored pobednika trke gledaoci će birati najzanimljivijeg i ferpley učesnika. O zdravlju takmičara vodiće računa šest lekara specijalisa, koji će obaviti i više anketa i analiza tako da ćemo i tim podacima FILOVATI program.

TV iz osam zemalja iz regiona za sada su pokazale interesovanje. Pre starta samog programa održaće se izborna trka. Mesta na kojima bi se program događao nije određeno jer ćemo odabrati ono gde nam ponude najbolje uslove. Za sad toliko…

MEDIA EKO MARATHON
Prijave i kontakt: mediaekomarathon@gmail.com
Program menager: Boban Pantovic, tel.:+381 63 637 567