Vesti

LSD i radionica o arhiviranju treninga

3 komentara

Na današnjem treningu bilo je ukupno 23 prisutnih, od toga 21 onih koji su trčali. Atmosfera, kao i po običaju više nego vrlo dobra, tj odlična. Bio je ovo poslednji trening da nas je služio Velibor iz Laga, koji odlazi u Grčku, te nas je Velja častio onime što je i video da klopama – bananama i pomorandžama 🙂

Ovaj trening je bio deo Trčanje.rs Sistema treninga, koji zvanično počinjemo od 1. marta 2010., pa je to i pravi trenutak da počnete da trenirate sa nama.

Sistem treninga je mesečni plan treninga po grupama. Svaki član kluba dobija označene treninge koje treba da uradi na osnovu ciljeva koje definiše zajedno sa trenerom. Treninzi su raspoređeni u 6 grupa koje pokrivaju raspon od totalnih početnika do nekih 1:30 na polumaratonu. Više o sistemu treninga uskoro.

22 ljudi na današnjem treningu, od toga 13 devojaka

Jedna od interesantnih činjenica koju zapažamo od kada smo počeli sa treninzima jeste veliki broj devojaka na treninzima. Maltene polovina učesnika su devojke, a danas je jedna grupa brojala ukupno 6 devojaka. To se ne viđa tako često u Beogradu 🙂 Dobio sam komentar da devojke znaju koliki je trud potreban da se uloži kako bi čovek smršao i dostigao željeni cilj, dok muškarci samo kukaju kako im je sve skupo.

Radionica: pravljenje obrazsca za arhiviranje treninga

Nakon treninga dužine imali smo i radionicu na temu arhiviranja treninga i vođenja evidencije treninga. Veoma kratko, treninzi se evidentiraju zbog motivacije i mogućnosti da se prati napredak. Logovi mogu biti offline i online, jednostavni i složeni, a mi vam preporučujemo Maretovu evidenciju treninga i društvenu mrežu dailymile.com (dodajte me za prijatelja).

Trening u Kuli u sećanje na Gorana Stojanova
Aranžman za Beč: Poslednja šansa da trčite sa Gebreselasijem

Povezani članci

3 komentara. Leave new

 • SUPER!!

  Odgovori
 • http://www.panoramio.com/photo/48450079
  LSD je veoma vazan.
  Jos je vaznije znati kojoj grupi da se prikljucis. Dok sam trcao za Vukom i Vidovicem, i pokusavao da prezivim krug oko Ade pokusavajuci da ih stignem, nije mi bilo dobro posle treninga. Onda sam shvatio da je moje mesto u zenskoj grupi i sad se bolje osecam- posle trcanja sa 6 zena 🙂

  Odgovori
 • ilija zvekanov
  februar 23, 2011 12:17

  Blago vama kad ste ih motivisali da trče sa vama !!!!! kod nas u Somboru di po koja ali sve u svemu malo ih ima .Da li su kod nas žene mnogo lene ne znam šta bi rekao.Kada se o toj temi razgovara sve je u redu dok se o tome razgovara kad treba da se trči onda je to znaš krećem od sutra .U svakom slučaju uživajte zajedno ako ništa bar je lepše videti vas sa strane tako izmešane nego videti samo mušku garnituru.
  Pozdrav i sombora

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed