Vesti

Kreće Zimska škola trčanja – pripremi se za Beogradski maraton!

9 komentara

Untitled design

Cilj Škole je da polaznike uvede u fantastični svet trčanja, u kome će im rekreacija, trčanje i fizička aktivnost postati lakoća i zadovoljstvo.

Škola trčanja je tu da vam pruži sve što je potrebno da zakoračite u svet trčanja, čak i ako sada ne možete da trčite duže od 2 minuta. Članovi trenerskog tima  su tu da polaznicima omoguće zajednički napredak uz druženje i podržavajuću atmosferu, uz koji je rezultat neminovan.

Zašto zimska Škola trčanja?

Ovo je četvrta generacija škole trčanja u ovom obliku, Do sada je kroz Školu prošlo više od 700 trkača i trkačica, a 80% njih istrčalo je svoj prvi polumaraton, upravo po proverenom programu koji početnike lako i efikasno uvodi u svet trčanja. U Zimskoj  školi trčanja naučićete tehniku trčanja, dobiti sve potrebne informacije o ishrani, opremi, i drugim stvarima koje su vam do sada bile nejasne. Pored toga, doživećete sve lepote zimskog trčanja, iz tople atmosfere, na meki sneg, BRC će vas tokom 6 meseci spremiti za prvi polumaraton.

Škola će organizovati predavanja o najvažnijim temama za svakoga ko ulazi u svet trčanja. Dodatno, u školi ćete imati i tri ozbiljna treninga nedeljno, koji pored trčanja podrazumevaju i vežbe snage, koje će usavršiti vašu tehniku, a vama pomoći da izgradite zdravo i funkcionalno telo.

Vaše pitanje: “Da li ću moći da smršam, ili, da li ću moći da saznam kakve patike je potrebno da kupim” ili nešto treće, odgovor je – da! Pored trčanja, tu su i edukativne sesije i odgovori na pitanja.

U svakoj školi koju ste do sada pohađali upoznali ste nove drugare. Neki od njih su vam ostali prijatelji i danas. Škola trčanja će vam pružiti priliku da ponovite taj doživljaj. Radujte se novom društvu pred kojima su iste nedoumice i izazovi.

Namera nam je da pružajući inovativne programe, što škola trčanja svakako jeste, motivišemo i podržimo svojim znanjma i energijom, što veći broj sugrađana i sugrađanki da naprave promenu i u svoj život uvedu trčanje, najpristučniji i najlepši vid fizičke aktivnosti. Verujemo da na ovaj način dajemo svoj doprinos stvaranju pozitivnih vrednosti u društvu u kojem živimo. – dodao je Ivan Radenković

Završni ispit

Svi polaznici prvog semestra škole će svoj završni ispit imati na 28. Beogradskom maratonu,  26. aprila 2014. kada će svi imati priliku da istrče svoj prvi polumaraton.

Pogledajte kako je to izgledalo u Ljubljani 2013.

Gde i kada se održavaju treninzi?

Treninzi zimske Škole trčanja se održavaju na dve lokacije (pogledajte mapu), na kojima je obezbeđen prostor za presvlačenje:

  • Utorak – Splav Kolos, 25. maj – 19:00h
  • Četvrtak – Splav Kolos, 25. maj – 19:00h
  • Subota – Ada Ciganlija, Klub Šuma – 10:00h

Ukoliko vam neki od termina ne odgovara, bez brige, u Školi dobijate knjigu sa program rada, tako da trening možete da uradite “za domaći”, pre škole/posla ili na putovanju.

PRIJAVI SE ZA ŠKOLU TRČANJA

Postoji milion razloga za – #MilionRazloga
63. Trka grada Beograda – prvi put otvorena za rekreativce
Tags: , ,

Povezani članci

9 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed