Vesti

Inspiracija 2011.

2 komentara

U 2010. na sajtu Trčanje.rs, a i u okviru naših zajedničkih druženja imali smo priliku da upoznamo zaista sjajne ljude. Čitali smo o neverovatnim iskustvima: kako smršati, ostaviti cigarete, trenirati i pobediti bolest, istrčati prvu trku, uraditi triatlon i Ironman. Mnogi su počeli da trče i uspeli da pokrenu sebe u pravcu zdravijeg i aktivnijeg života. Gotovo po pravilu svi su doživeli neverovatne promene i slično zajedničko iskustvo žele da podele.. jer promena nije samo fizička.

Kao tim duboko verujemo da „pojedinac može da napravi razliku“, te za nas aktivan život nije samo fizička, tj telesna higijena. Biti aktivan znači biti spreman da se svakodnevno menjamo, ali i da se bude primer za promenu u okruženju. Uz domino efekat, Pokret Aktivnog života bi učinio da živimo u jednom zdravijem društvu. Trčanje (i sajt Trčanje.rs) i sport su samo jedan mali doprinos viziji društva u kome pojedinci žive ispunjenije i zadovoljnije.

BUDI I TI NEČIJA INSPIRACIJA u 2011. godini

Ovo je javni poziv za sve one nepoznate, male, reklo bi se obične, ali prave heroje koji žive među nama da svoje životno iskustvo pretoče u tekst, fotografiju, video, pesmu… i da koristeći dostupne kanale kao što je internet i drugima dozvole da iz tog iskustva uče i da se inspirišu.

Verujemo da svako od nas može biti heroj. Svojim primerom i uspesima, malim akcijama, motivišimo barem jednu osobu da se pokrene. Budimo dragim ljudima podrška i inspiracija. To isto učinimo i za neke nepoznate. Kao ljudi to je i naša dužnost.

Poziv: Aktivan život nam nalaže da svoja iskustva delimo, a Trčanje.rs će izaći u susret da svako iskustvo bude primećeno i objavljeno u toku 2010. godine. Sva motivišuća iskustva biće u konkurenciji za izbor nagrade za Najveću inspiraciju 2011. godine koju ćemo dodeliti krajem godine.

Najinspirator i najinspiratorka 2010-te godine

U 2010. imali smo priliku da pročitamo više sjajnih životnih priča koje verujemo i zamo da su inspirisali druge. U konkurenciju je išlo ukupno 11 ljudi, a nagrade su dodeljene Mariji Radovanović (Kako sam počela da trčim?) i Ivanu Ćosiću za blog Debeljuca.com.

Hvala svima koji su u 2010. ostavili traga na Trčanje.rs. Hvala vam što ste nam dali šansu da vas upoznamo. Ostalima želimo da se nađete u ovom društvu sledeće godine.

A evo kako nam je bilo na dodeli nagrada i zajedničkom treningu 9. januara 2011.

Gebreselasije trči polumaraton u Beču
Đorđe Đokić

Povezani članci

2 komentara. Leave new

  • lepo provedeno nedeljno prepodne, uz lepo vremene i inspirativne ljude. nadam se da ce se i u ovoj 2011 god. pojaviti par koji ce vas/nas  inspirisati! : )

    Odgovori
  • Cestitke dobitnicima!!!
    @Dragana, da li si razmisljala o promeni sporta kojim se bavis??? Npr. da pocnes sa “Skakutanjem oko Ade“!?!?:))))

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed