Za prvo okupljanje i prvo uživo viđanje moramo biti zadovoljni! Nas desetak se okupilo i zajedno istrčalo oko 3km u jednom veoma laganom tempu. Posle trećeg kilometra odvojili su se 3 grupice ljudi koji su lagano ili nešto brže završili svoje planirane treninge. Bitno je da niko nije trčao sam, te su i oni najbrži i najsporiji našli svoje sparing partnere :). Posle trčanja nastavili smo druženje na piću. Verujem da je svima ovo bilo lepo iskustvo i, naravno, hvala vam što ste došli.


Sledeći put očekujem da se spavalice probude na vreme i da se sakupimo u još većem broju :)


Slike možete pogledati na fejsbuku.

Pozdrav trkačko društvance,

Već su nam neki pisali (posebno hvala Mariji) da bi bilo lepo organizovati zajednički trening i grupno trčanje. Mislimo da je to odlična ideja, da se upoznamo sa nekim novim ljudima, razmenimo iskustva i znanja. Svi su dobrodošli, a ponajviše se radujemo početnicima koje do sada nismo sretali na trkama. Dođite!

Grupni treninzi bi trebalo da postanu regularna aktivnost, pa ćemo ih, u zavisnosti od interesovanja, praktikovati jednom mesečno ili češće.

Kao što neki znaju, u planu je i “Beogradska trkačka liga”, naravno na rekreativnom nivou, te će ovo biti dobra proba i uvertira.

Gde:

Ada Ciganlija, ispred restorana “Jezero” (prvi ugostiteljski objekat, kod tornja)

Izvor: adaciganlija.rs

Izvor: adaciganlija.rs

Kada:

Nedelja, 23. avgust 2009. u 8h

Šta trčimo:

Prva 3 km krenućemo veoma lagano, recimo 6 min/km ili ako treba još sporije. Ravnaćemo se po najsporijem trkaču, te vas pozivamo da nam se priključite bez osećaja da nećete uspeti da pratite grupu. Imaćemo vremena lepo da se ispričamo tih dvadesetak minuta dok ne stignemo na kraj Savskog Jezera (kod skijanja na vodi).

Tu ćemo se već podeliti po grupama u zavisnosti od dužine i brzine, pa ozbiljniji trkači mogu nastaviti i odraditi planirani trening. Džogeri mogu nastaviti sa šetnjom ili laganim trčanjem.

Posle treninga možemo otići na piće.

Posebno bismo želeli da čujemo vaše ideje i želje u vezi sa sajtom www.trcanje.rs, pa nam u nedelju slobodno prenesite vaše utiske. Ukoliko imate neka pitanja tu smo :)