Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Grupno trčanje u Beogradu (23. avgust)

Za prvo okupljanje i prvo uživo viđanje moramo biti zadovoljni! Nas desetak se okupilo i zajedno istrčalo oko 3km u jednom veoma laganom tempu. Posle trećeg kilometra odvojili su se 3 grupice ljudi koji su lagano ili nešto brže završili svoje planirane treninge. Bitno je da niko nije trčao sam, te su i oni najbrži i najsporiji našli svoje sparing partnere :). Posle trčanja nastavili smo druženje na piću. Verujem da je svima ovo bilo lepo iskustvo i, naravno, hvala vam što ste došli.


Sledeći put očekujem da se spavalice probude na vreme i da se sakupimo u još većem broju :)


Slike možete pogledati na fejsbuku.

Pozdrav trkačko društvance,

Već su nam neki pisali (posebno hvala Mariji) da bi bilo lepo organizovati zajednički trening i grupno trčanje. Mislimo da je to odlična ideja, da se upoznamo sa nekim novim ljudima, razmenimo iskustva i znanja. Svi su dobrodošli, a ponajviše se radujemo početnicima koje do sada nismo sretali na trkama. Dođite!

Grupni treninzi bi trebalo da postanu regularna aktivnost, pa ćemo ih, u zavisnosti od interesovanja, praktikovati jednom mesečno ili češće.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kao što neki znaju, u planu je i “Beogradska trkačka liga”, naravno na rekreativnom nivou, te će ovo biti dobra proba i uvertira.

Gde:

Ada Ciganlija, ispred restorana “Jezero” (prvi ugostiteljski objekat, kod tornja)

Izvor: adaciganlija.rs

Izvor: adaciganlija.rs

Kada:

Nedelja, 23. avgust 2009. u 8h

Šta trčimo:

Prva 3 km krenućemo veoma lagano, recimo 6 min/km ili ako treba još sporije. Ravnaćemo se po najsporijem trkaču, te vas pozivamo da nam se priključite bez osećaja da nećete uspeti da pratite grupu. Imaćemo vremena lepo da se ispričamo tih dvadesetak minuta dok ne stignemo na kraj Savskog Jezera (kod skijanja na vodi).

Tu ćemo se već podeliti po grupama u zavisnosti od dužine i brzine, pa ozbiljniji trkači mogu nastaviti i odraditi planirani trening. Džogeri mogu nastaviti sa šetnjom ili laganim trčanjem.

Posle treninga možemo otići na piće.

Posebno bismo želeli da čujemo vaše ideje i želje u vezi sa sajtom www.trcanje.rs, pa nam u nedelju slobodno prenesite vaše utiske. Ukoliko imate neka pitanja tu smo :)

14 Comments

14 Comments

 1. mioman

  16.08.2009 at 22:11

  super..eto me :)

 2. Marija

  17.08.2009 at 14:10

  SAVRSENO!!! HVALA sto nam ispunjavate zelje i negujete nase trkacke duse :-)!!! Iskreno se radujem, ma, ,,oborili ste me s nogu“…
  Sigurna sam da cemo svi biti zadovoljni i otici sa Ade ushiceni, ocarani, primljeni nacisto na trcanje (pogotovo mi koji cemo da diktiramo tempo u prvom krugu ;-)). To ce biti carolija, posebna. volela bih da sto vise nas dodje da zajedno uzivama u lepoti, a mozda se prepoznamo i sa nekih drugih staza. pozdrav i do nedelje ;-)

 3. Vukašin

  17.08.2009 at 16:48

  vrh, c u there :)

 4. Voja

  18.08.2009 at 00:35

  Iako trcim nekoliko meseci, i to gotovo svakodnevno maratone, nisam primetio da bilo ko osim mene trci ni relativno skromnih 15 km/h. Nisam uspeo da pronadjem ni jedan atletski klub koji je otvoren za prijem novih clanova niti sam uspeo da pronadjem patike za trcanje koje su mi taman pa sam bio primoran da skoro svakodnevne maratone trcim u cipelama koje me zuljaju a cesto i sa stiklama razlicite visine nadajuci se da cu sresi nekoga ko trci brzo ali za sve to vreme nisam upoznao nikoga, osim Igora Vujicica pa sa nestrplenem ocekujem nedelju.

 5. Dragan

  18.08.2009 at 06:59

  Dolazim obavezno da se upoznamo. Nadam se da ce prevoz (čamac) za Adu raditi tako rano ujutru. Ja dolazim iz Novog Beograda.

 6. Vladimir Trkulja

  18.08.2009 at 23:58

  Vidimo se u nedelju :)

 7. Tijana

  20.08.2009 at 11:37

  jupiii!!!! deluje kao sjajna ideja…

 8. trcha

  23.08.2009 at 14:32

  E bas nam je bilo lepo! Vidimo se sledece nedelje :)

 9. Nemanja

  23.08.2009 at 19:39

  Stvarno je bilo ok!Dajte da se sledece nedelje pojavimo u jos vecem broju… :)

 10. tvitic

  23.08.2009 at 22:11

  Bilo je zaista lepo druziti se sa vama,sve pohvale za organizaciju…pozdrav do sledece nedelje :)

 11. Veki

  23.08.2009 at 23:41

  Hvala svima na super druženju! Nadam se da ste svi zadovoljni kao što pričate :)

  Ja sam vala prvi put posle mesec i kusur dana pretrčao 15km i to sve zavhaljujući motivaciji. Trčah sa Lukom i Vojom.

  Ne bih posebno odvajao nikoga, ali su mi super Nemanja i njegov drug koji su došli iz Nove Pazove. Momci su sigurno ustali pre 6 :))

  Važno: Vuja i ja se dogovaramo i mislim da će zajednički treninzi sa našom podrškom biti na svake dve nedelje. Tako ćemo se usresrediti da dovedemo još više ljudi, a i vi ćete biti bolje motivisani u dvonedeljnom isčekivanju.

  To naravno ne znači da vi ne možete da se organizujete samostalno. Iskoristite našu fejsbuk stranicu (http://www.facebook.com/pages/Trcanjers/116937250751) za dogovaranja :))

 12. mig

  09.09.2009 at 22:12

  Kad je sledeće okupljanje na Adi?Dolazimo i nas najmanje četvorica iz Rume,naravno a odakle bi ako ne iz Centra Sveta :)))

 13. Veki

  10.09.2009 at 00:50

  U strava! Napokon da se upoznamo sa legendama trčanja iz Rume :))
  Treninzi su na dve nedelje, a evo ubačen je u kalendar za 20.9.2009.

  Ali treba da proverimo zbog “Parade ponosa”, možda prevoz kroz grad bude problematičan, pa ćemo trening održati 19. u subotu.

Uključi se u diskusiju

Povezani članci