Vesti

Grupni trening #3

16 komentara

Treći zajednički trening na Adi postavio je ponovo dva mini rekorda. Jedan više trkač se pojavio ovog puta, bilo nas je čak 17 i  uz to sa nama su trčale čak dve devojke.

Ovog puta pored ekipe iz  Hermesa u goste su nam došli i prijatelji iz Rume predvođeni Mićom Ignjatovićem (inače MIG na sajtu). Pored Rumljana bio je i Marko iz Maraton kluba 1893 i Arsenije (crjz). Prvi krug smo trčali svi zajedno tempom koji je prijao većini, a u drugom krugu smo krenuli malo brže. Voja i Luka su opet išli iznad svih naših očekivanja. Svaka čast! Među okupljenim rekreativcima ima i takmičara koji će trčati maraton u Novom Sadu i polumaratone u Zagrebu, kao i Kometin, upravo na Adi Cigalniji za dve nedelje. Posle treninga  seli smo u kafić i fino se družili.

Od sledećeg puta najverovatnije uvodimo neke novine, poput zadatog tempa ili dužine. Napravićemo dve grupe trkača – sporiju i bržu, o očekujemo da će trening biti interesantniji. Ukoliko imate ideju, slobodno nam pišite.

Svima koji su došli hvala, a oni koji nisu, verujemo da ste imali jako dobar razlog, pa vas očekujemo sledeći put. Fotografije sa treninga vidite na našem fejsbuk nalogu. A za ostale, želimo da nam se pridružite i uživate u trčanju kao i mi.

Grupno trčanje na Adi

U nedelju 20.09.2009. se viđamo na još jednom zajedničkom treningu. Mesto isto Beograd – Ada Ciganlija, kod restorana Jezero. Vreme definitino pomereno na 9 h.

Očekujemo prijatelje iz Rume, Maraton klub 1893 i još više ljudi sa sajta i foruma. Ovog puta imamo najavu da će treningu prisustvovati i par devojaka, što nam posebno čini zadovoljstvo.

Savet 1:

Stvari slobodno ponesite sa sobom, uvek se zadesi da neko ima kola i slobodno mesto u gepeku za vaš ranac.

Savet 2:

Ko dolazi kolima nek obrati pažnju da cena ulaska na Adu iznosi 250 dinara, te auto možete ostaviti i na parkingu, a onda se prošetati do restorana Jezero. Računajte da će vam trebati 5 minuta šetnje, te dođite na vreme 🙂

Savet 3:

Ako zakasnite pola i više sata, krenite u suprotnom pravcu. Mi trčimo od restorana Jezero prema nudističkoj plaži, a vi krenite prema Makiškoj strani (od restorana Jezero prema parkingu, iznajmljivanju bicikla…). Tako će nas sustinguti i ipak odraditi deo treninga sa nama.

Izvor: adaciganlija.rs
Molimo Vas da dođete na vreme. (adaciganlija.rs)

Gde:

Ada Ciganlija, ispred restorana “Jezero” (prvi ugostiteljski objekat, kod tornja)

Kada:

Nedelja, 20. septembar 2009. u 9h

Šta trčimo:

Prva 3 km krenućemo veoma lagano, recimo 6 min/km ili ako treba još sporije. Ravnaćemo se po najsporijem trkaču, te vas pozivamo da nam se priključite bez osećaja da nećete uspeti da pratite grupu. Imaćemo vremena lepo da se ispričamo tih dvadesetak minuta dok ne stignemo na kraj Savskog Jezera (kod skijanja na vodi).

Tu ćemo se već podeliti po grupama u zavisnosti od dužine i brzine, pa ozbiljniji trkači mogu nastaviti i odraditi planirani trening. Džogeri mogu nastaviti sa šetnjom ili laganim trčanjem.

Posle treninga idemo na piće.

Bukovački planinarski maraton
Kros serija RTS-a

Povezani članci

16 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed