Vesti

Najbolji sajt o sportu? Glasajte za Trčanje.rs u užem krugu WEBFESTA!

14 komentara

25. novembar 2009: Ušli smo u uži krug za nagrade u kategoriji Sport. Sutra, Vuja i ja idemo u Skupštinu grada na svečanu dodelu nagrada, kada će se i otkriti da li je Trčanje.rs bolji sporstki sajt od Crvene Zvezde i Novaka Đokovića :)) Hvala svima koji su glasali i koji su nas podržali!

Glasajte za Trčanje.rs

Od 1.10. do 26.11.2009. održava se WEB FEST, smotra najboljih regionalnih veb projekata. Ova manifestacija ima za cilj pre svega promociju interneta kod najšireg kruga ljudi, a uporedo sa glasanjem se održavaju različite radionice na temu interneta.

Sport

Trčanje.rs je u konkurenciji vebsajtova koji se bave sportom. Od 87 prijavljenih sajtova u ovoj kategoriji, većina njih su sajtovi na temu:

  • Sporstke vesti (Sportal, Sportske.net,…)
  • Prezentacije sporsktih klubova i sportista (FK Crvena Zvezda, Novak Đoković, Milorad Čavić,…)
  • Prezentacije saveza (KSS,..)
  • Klađenje, tipovi i kvote (Sigurica,…)

Trčanje.rs u konkurenciji

Trčanje.rs je u ovoj kategoriji redak izuzetak (i jedini sajt!!!) koji je namenjen ljudima koji se stvarno bave sportom pružajući korisne savete. Svi mi zajedno (pre svega vi pisanjem komentara ili na Blogu -hvala vam!, kao i autori) stvaramo materijal i sadržaje koji koriste manje iskusnim trkačima u vidu planova za trčanje, saveta za ishranu, sanaciji povreda, načinima mršavljenja…

Ovaj sajt je projekat na bazi entuzijazma i verovatno neće pobediti na festivalu. Ali jednom ste rekli da je Trčanje.rs poklon našoj atletici, a mi tvrdimo da je naša mala zajednica trkača pravi poklon našem društvu koje ne brine o svom zdravlju. Trčanje.rs na jedinstven način širi poruku zdravlja i važnosti fizičke aktivnosti u životu savremenog života. Naša misija jeste promocija zdravih stilova života. Trčanje je više od sporta!

Glasanje

Sama procedura glasanja na ovogodišnjem festu je pomalo teška i neintuitivna. Potrebno je da se registrujete ili povežete preko vašeg Facebook naloga. Nakon toga možete glasati za po jedan sajt iz svake kategorije (možete glasati i samo u jednoj kategoriji, npr Sportu), da bi na kraju potrvdili vaše glasanje. Suviše komplikovano ako nas pitate, pa vam nećemo zameriti ako vas bude mrzelo da glasate 🙂

No, ako imate 5 minuta eto prilike da date vaš glas trčanju i da na taj način skrenemo pažnju žiriju na najbržu ekipu na internetu!

Koji su vaši razlozi zašto trčite?
Web Fest 2009 – Najbolji sportski sajt

Povezani članci

14 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version