Vesti

Pomoć trkačima u izboru patika za trčanje. Trčanje.rs radionica u Đaku!

Nema komentara

Kako da kupite najbolje patike za trčanje jedna je od važnijih tema za svakog trkača. Svako od nas zna da su patike za trčanje, pored sata za trčanje (koji traje sigurno par godina, moj Garmin 919xt već 4) i putovanja na trke, sigurno jedan od najvećih troškova tokom trkačke karijere – osim ako ne posećujete redovno fizioterapeuta i lekare 🙁

Sa druge strane, možda još važnije, patike koje danas kupimo sigurno ćemo nositi narednih pola godine, godinu ili duže, pa se pitanju udobnosti, istrajnosti i optimalnosti vezano za ciljeve trkača, posebno onih koji tek kreću sa trčanjem,

Da bi ljudi koji rade u prodavnicama mogli da vam pomognu pri izboru patika za trčanje, Trčanje.rs je kroz jednodnevnu obuku pripremio 13 prodavaca i prodavačica ĐAK sporta (Novi Sad i Kruševac uključeni!) da razgovaraju sa vama i da snimajući vaše trkačke potrebe dođu do najboljeg izbora patika za vas!

Da bi stekao komptencije i sposobnost da ispuni ovaj zadatak, svaki prodavci mora da stekne uvid uvid u karakteristike patika (i tehnologije različitih brendova) sa jedne strane, a sa druge da razume potrebe trkača (kroz pitanja koja postavlja trkaču). Pravo umeće izbora u dodiru ova dva sveta – poznavati modele i preporučiti onaj sa najboljim karakteristikama baš za određenog trkača.

Kako da kupim patike za trčanje? Vodič za kupovinu patika za trčanje

Nadam se da ćete imati dobro iskustvo i da ćete u radnjama Đak Sporta sresti posvećene i dobre ljude koji će vam pomoći. Do tada, prelistajte našu online prodavnicu i snimite modele koje biste eventualno probali! Lake noge!

Svi prodavci su dobili sertifikat o realizovanoj obuci

 

Humani kilometri – podržite Sanjino trčanje i učinite sjajnu stvar!
Ekipa za trčanje: spremite se za polumaraton besplatno – Novi Sad
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed