Connect with us

Hi, what are you looking for?

*** Preporuka

2. DIONYSUS Experience: Bogovsko iskustvo u Šumadiji

Bog vina Dionis se po drugi put javlja u Srbiji. U nedelju 2. oktobra vodi vas na hajking u Šumadiji i oktiva vam božanstvene poglede i ukuse vinarije TARPOŠ

Hajking po Šumadiji uz piknik, sač, vino i žurku – putovanje u božanstveni svet koje nećete želeti da propustite – DIONYSUS Experience stiže u Šumadiju za sve poklonike aktivnog hedonizma 

Šta je Dionysus Experience?

Slavljenje života, uživanje u dobrom vinu i izbor prijatnog ambijenta i društva nije samo odlika bogova. Dionis, bog vina i ljubavi i jedan od najzagonetnijih božanstava, inspiracija je ekskluzivnog događaja DIONYSUS EXPERIENCE – Godlike Adventure koji nas posle berbe grožđa u septembru očekuje u Šumadiji.

Nakon tročasovnog hajkinga po srcu Šumadije, umorićete se ali i bićete srećni jer će Dionis služiti sač od jagnjetine i teletine, četiri vrsta vina, vinogradarsku pitu sa suvim grožđem i niz poslastica u prelepom ambijentu vinarije Tarpoš. 

Ceo događaj završava se posebno – u srcu vinograda u vinariji Tarpoš, nalazi se hrast zapis, za koji postoje predanja da su se ispod njega sastajali Karađorđe i naši junaci na svom putu ka Orašcu. Ovo mesto predivne energije biće nagrada za sve one koji narkon hajkinga i matinea, odluče da dan završe plesom i žurkom. 

Šta još poželeti? Možda sjajno društvo i deljeno iskustvo sa još 150 pozitivnih, aktivnih i duhom mladih ljudi za savršen kraj nedelje. 

DIONYSUS EXPERIENCE nesvakidašnji vinski doživljaj u prelepom ambijentu vinarije Tarpoš, sa pogledima na Venčac i Bukulju, biće održan u nedelju 2. oktobra u Aranđelovcu. 

Ispunite vaše najveće snove, budite aktivni i priključite se božanstvenoj avanturi. 

Više informacija i prijave na sajtu i Instagram stranici.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci