Vesti

Novi oblici članstva u RRC Trčanje.rs

2 komentara
Ulazimo u drugi mesec postojanja

Drugari i drugarice, prijatelji i prijateljice trčanja,

Hvala vam na spremnosti da se upustitie zajedno sa nama u poduhvat okupljanja oko prvog trkačkog kluba u našoj zemlji. Hvala vam na poverenju da mi možemo da započnemo i dalje razvijamo do neslućenih granica priču o trkačkom pokretu u Srbiji, ali i na poverenju da mi to možemo zajedno!

Hvala vam na razumevanju i da saslušate, razumete i prihvatite i neminovne uslove koji prate jedan takav poduhvat. Svi napori da takav projekat podrži neki veliki biznis, sportska marka, sponzor i slično nisu urodili plodom! Ostali smo prepušteni sami sebi i sopstvenim resursima, kako intelektualnim, fizičkim tako onim i materijalnim koji su nam neophodni da bismo sebi i drugima pružili priliku da u skladu sa potrebama, željama i mogućnostima osmislimo i iskreiramo usluge koje će donositi radost i zadovoljstvo svakom od nas!

Hvala vam na svim dosadašnjim sugestijama i predlozima i unapred za sve one koje će uslediti jer samo sa vama možemo da rastemo i razvijamo se zajedno.

Želimo da Trčanje.rs bude i duhovno i fizičko okrilje svakog trkača i trkačice u Srbiji, a sada se upravo postavljaju temelji tog doma! Kao što vidite i siguran sam razumete, imali smo pred sobom izbor i izabrali smo da rastemo i razvijamo se!

Na osnovu različitih mišljenja koje smo sakupili od vas i brižljivo ih proučili, uvideli smo potrebu velikog broja trkača i trkačica kako u, tako i van Beograda koji bi želeli da budu deo našeg kluba. Javili su nam se mnogi od vas koji žele da pripadaju klubu na posredan način, tako da smo odlučili da i kroz sajt komuniciramo brojne beneficije i pogodnosti kluba.

Trenutni plan Trčanje.rs je da nudi trkačima i trkačicama sve ono što u ovom trenutku ima:

  • sajt kao bogat resurs informacija, znanja i iskustva koji će dalje rasti i inovirati se u skladu sa potrebama najvećeg broja korisnika,
  • iskusnog trenera i mogućnost da u poznatom društvu zajedno treniramo 3 puta nedeljno pod nadzorom i po planu,
  • definisanje individualnog sportskog cilja u skladu sa mogućnostima,
  • individualno savetovanje, kao i
  • savetovanje i analiza u praćenju postignuća.

Iz ove baze gradimo inovativne i kreativne usluge koje ćemo tokom godine ponuditi. Želimo da sve što osmislimo odgovori na interese celokupne trkačke zajednice u Srbiji. Trkačka zajednica u Beogradu ima mogućnost zajedničkih treninga, druženja, učenja jednih od drugih, žive interakcije, ali kao i do sada ulagaćemo napor da se ta atmosfera i mogućnost odvijaju i na sajtu.

Klub će rasti zajedno sa brojnim sadržajima koji se kroz njega budu nudili. Klub će rasti i sa svojim članstvom jer vaše potrebe će biti te koje će brusiti našu profesionalnosti i spremnost da na njih odgovorimo.

U želji da u ovom trenutku odgovorimo na najveći broj različitih potreba i mogućnosti, osmislili smo i razradili i dodatne oblike članstva u klubu.

Godišnja članarina

Godišnja članarina podrazumeva mogućnost da svaki trkač u Srbiji postane član RRC Trčanje.rs. Kao član/ica dobijate člansku kartu Trčanje.rs i time ste deo kluba i stičete pravo na uživanje svih pogodnosti koje u toku godine budu organizovane. Ove pogodnosti se pre svega tiču različitih popusta na sportske usluge i proizvode koje budemo omogućili.

Trenutno se pregovara sa više od 10 kompanija iz različitih sportskih oblasti za definisanje ovih beneficija jer u ovom trenutku to je jedini realan način saradnje i podrške u ovom sektoru. Hoćemo da ove beneficije budu dostupne svakom našem članu, ali i u svakom mestu u ovoj našoj zemlji gde naši partneri poseduju prodavnice, apoteke, ordinacije i sl.

Druge usluge koje očekujemo u ponudi odnose se na prepoznavanje kluba i grupnih klupskih poseta trkama, pogodnosti kod startnina za grupu, prevoz, hranu i sl. Potom pogodnosti prilikom organizovanja zajedničkih putovanja, kampova, edukativnih škola.

Naš cilj je da svako ko želi može da bude deo trkačke zajednice koja će biti sigurna da neko za nju brine, neguje je, lobira za unapređenje položaja, za uvažavanje ali u stalnoj želji da se ide napred ka novim, višim ciljevima koje ćemo definisati zajedno. Želimo snagu u kojoj ćemo da budemo kreatori onakvog trkačkog društva kakvo smatramo da zaslužujemo.

Godišnja članarina iznosi 1200 dinara i traje jednu kalendarsku godinu. Hoćemo da vam se članarina isplati korišćenjem samo jedne usluge koju budemo obezbedili (npr. popustom na patike) i da svako sledeće korišćenje bude u funkciji unapređenja kvaliteta vašeg treninga i vas lično.

Treninzi

Treninzi se održavaju u ovom trenutku samo u Beogradu i za ovaj početni period rada kluba, biće organizovani 3 puta nedeljno.

Kako se klub bude razvijao, biće omogućen trening i više puta nedeljno u više termina u toku dana. Hoćemo da klub uskoro nudi individualne usluge pa zatim i usluge i za treninge u drugim sportovima kao i u triatlonu.

Postoji mogućnost da dobijemo prostor na korišćenje veoma brzo. Naš cilj je da najkasnije do kraja godine imamo klupski prostor u kome ćemo raditi sve one lepe stvari koje možete da zamislite: gledanje trkačkih i motivacionih filmova, radionice, predavanja, okrugle stolove, debate, već imao na raspolaganju našu trkačku biblioteku, ali i biro i korišćenje računara i mnoge druge pogodnosti koje će učiniti da se u ovom našem domu osećate kao kod kuće.

Na osnovu svega navedenog odlučili smo da treninge baziramo na broju termina u periodu od mesec dana i to po sledećem cenovniku:

Pojedinačni trening košta 200 dinara i ne podrazumeva članstvo u klubu.

Smatramo da po ovom predlogu omogućavamo da svaki član/ica nadje svoj optimalan broj termina za zajednički trening ali i svoj optimalan način da ostvari svoje trkačke ciljeve u svom klubu!

Dobrodošli u naš trkački dom! Popunite pristupnu anketu za članstvo u klubu!

Vera Sokolova oborila rekord u brzom hodanju na 20 kilometara
Slušate li muziku dok trčite?

Povezani članci

2 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed