Vesti

Boost Zona – testirajte sebe na 5km i osvojite put na Atinski maraton

6 komentara

Prvi put u Beogradu biće organizovana trkačka zona za sve ljubitelje trčanja i maratona. Od 09. do 16. septembra Pristanište će biti lokacija adidas BOOST ZONE u kojoj će svi zainteresovani moći da dobiju stručne savete o trčanju, da se informišu o Školi trčanja i da isprobaju neke od najtraženijih trkačkih modela adidas patika: Ultra Boost, Pure Boost X, Ultra Boost Uncaged, Energy Boost i u njima za najkraće moguće vreme istrče na traci 5 km.

Pobednika ovog takmičenja adidas vodi na Atinski maraton 13. novembra uz obezbeđen prevoz, smeštaj, hranu i kotizaciju za maraton.

U Boost zoni biće obezbeđene sprave za proveru snage i brzine, kao i mogućnost da se posetioci zabave kroz interakciju na društvenim mrežama.  Svi koji naprave zanimljivu fotografiju skoka na trambolini i postave je na svom Instagram profilu imaju mogućnost da osvoje članarinu za adidas Školu trčanja i da se pripreme za nove izazove i trke sa profesionalnim trenerima.

gde se nalazi
gde se nalazi

Trkačka Boost zona u trajanju od 7 dana ugostiće i neke od ličnosti iz javnog života, kao i maratonce i sportiste, a na raspolaganju će biti i treneri Škole trčanja.

 

Zbog ovih 5 trkačkih lekcija maratonci su bolji menadžeri – #4 Pametno raspodeli resurse
Istrčite poslednjih 5km za Ginisa, 20. septembra – 55 maratona u 55 dana

Povezani članci

6 komentara. Leave new

 • Ovo je super vest Tijana, samo me zanima još par informacija – koje će biti „radno vreme“, tj. od kada do kada ćemo moći da dođemo radnim danima i vikendom i da li treba prijava unapred za isprobavanje patika? Ionako treba da kupim svoj prvi par patika za trčanje pa bi mi baš monog značilo da mogu da ih prvo isprobam…

  Odgovori
 • Bilo bi lepo da neko ko je bio prenese svoje utiske.

  Odgovori
 • Vecina koji mogu da istrce 5km za najbolje vreme ne mogu da istrce ceo maraton tako da nije bas realno. To je brzinska disciplina za razliku od maratona.

  Odgovori
 • Da li se zna pobednicko vreme?

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed