Vesti

Biznisi budućnosti imaće aktivne zaposlene – Belgrade Business Run, po prvi put u Srbiji

Nema komentara

U nedelju 19.juna 2016. godine u 12 časova u Topčiderskom parku, ispred Miloševog konaka, startovaće po prvi put u Srbiji biznis trka za zaposlene.

Belgrade Business Run okuplja 300 zaposlenih iz preko 50 preduzeća iz Beograda i Srbije, koji će nastupiti kao deo 100 mešovitih timova. Pobednik je tim koji ima najmanje zbirno vreme na dužini trke koja iznosi 3 kilometra.

Biznis trka u prvi plan stavlja kvalitetno vreme koje zaposleni mogu da provedu sa svojom decom kroz aktivni vikend, kao i timski duh u preduzeću koji je neophodan da bi se osećali dobro na poslu i ostvarili poslovne rezultate.

“Kompanije koje se prijavljuju na Biznis Ran imaju raznolike motive, od druženja i zabave do „tim bildinga“, ali i trkanja. Naime, biznis trke u svetu su stvar prestiža i pandam su poslovne trke – samo u opuštenoj i pozitivnoj atmosferi, jer svi radimo nešto što doprinosi našem zdravlju i sreći. ” izjavio je Veroljub Zmijanac, direktor trke i predsednik organizacionog odbora.

Trku organizuju Beogradski trkački klub i Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, uz podršku partnera koji su obezbedili izvrstan provod nakon trke. Sve učesnike i učesnice očekuje besplatni ručak, kafa, kao i muzički i dečiji program.

[see_also link=“http://trcanje.rs/vesti/zanimljivo/zasto-izvrsni-direktori-trce-maraton/“ target=“_blank“]Zašto izvršni direktori trče maratone?[/see_also]

Među prijavljenim preduzećima su kako manje IT firme i advokatske kancelarije, tako i velike korporacije, banke, mobilni operateri… Lista prijavljenih timova je ovde.

“Kultura budućnosti podrazumeva aktivne pojedince. Moderne kompanije moraju da se posvete motivaciji zaposlenih da koriste i radno vreme za brigu o svom telu i duhu. Zašto je to tako? Jednostavno, zato što ako ne budete brinuli o svom zdravlju, neće biti nikoga da brine o vašem biznisu.”, dodao je Zmijanac.

Pored trke na 3km za zaposlene na programu je i trka u kolicima za bebce i tri dečije trke. Svi klinci će dobiti medalje i ručak i sve je besplatno.

Nakon glavne trke i proglašenja pobednika svi učesnici će nastaviti uživanje i druženje u prelepom ambijentu Topčiderskog parka, mesta koje po mnogima ima najlepšu energiju u gradu.

Više informacija na www.belgradebusinessrun.com

Novitet iz Z serije za trčanje: Reebok ZStrike Run
Adidas je kreirao prvu ekološku patiku – a 50 pari biće podeljeno širom sveta!
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed