Vesti

Dosta je bilo priče, ovaj profesor svoj biznis kurs sprovodi na stazi maratona

Nema komentara

Umesto da upišete još jedan seminar koji PRIČA o postizanju ciljeva, zašto ne biste DOŽIVELI sve to kroz izazov koji menja život, pripreme za maraton od 42km?

Najbolja poslovna edukacija je istrčati maraton?

U današnjem svetu se veoma često govori o preduzetnicima i podršci koju kao društvo pružamo njihovom uspehu. Na raznim mestima je moguće pronaći veliki broj kurseva i edukacija koji nam govore koji su načini da dođemo do upseha.

Nijedna od ovih edukacija nije toliko realna koliko seminar Red Rocks Community koledža koja svoje polaznike uči svim najvažnijim biznis lekcijama kroz proces priprema za maraton.

Šta je tako posebno u vezi maratona?

Andrew Johnston, autor kursa, kaže da je držao svoje preduzetničke časove mladima i slao ih da intervjuišu ljude koji imaju svoje male i srednje biznise. Glavno pitanje koji su mladi morali da postave je bilo: „Šta je ključno za uspeh u poslu?“.

Zanimljivo je to da se niko nije vratio i rekao da je najvažnije da si majstor za Excel ili da znaš prodajne levke i retargetovanje korisnika. Svi su se vratili sa manje više istim odgovorima: odlučnost, namera, posvećenost, usitnjavanje ciljeva, odlučnost, namera…

Profesor, koji je inače maratonac je shvatio da je sve te lekcije naučio baš tu, u procesu priprema za 42km dugu trku. Zato je pokrenuo novi program i pozvao ljude da nauče kako da vode svoj posao kroz pripremanje za maraton.

Umesto da upišete još jedan seminar koji PRIČA o postizanju ciljeva, zašto ne biste, DOŽIVELI sve to kroz izazov koji menja život, pripreme za maraton od 42km?

Ovaj biznis kurs se sastoji od 4 treninga nedeljno na kome se pripremate za maraton sa dodatkom predavanja na kojima dobijate znanja o biznis veštinama, ali pre svega osvešćujete koliko ste odlučnosti i namere pokazali u nedelji iza vas i koliko ste usitnili jedan veliki cilj kao što je maraton.

Na kraju shvatite da ako ste uspeli da sprovedete projekat trčanja maratona, koji ste pretočili u jasan plan sa konrektnim ciljevima, onda možete na taj način da uradite gotovo sve što želite u životu. Pa i da pokrenete svoj posao, završite fakultet, postanete ekspert u svojoj oblasti…

Pogledajte TEDx govor koji je Andrew Johnston držao mladima na temu preduzetništva.

Najveći tim bilding sportski događaj u Srbiji ove godine se održava u Subotici, Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Prijavite vaš kompanijski tim i trčite rame uz rame sa više od 10.000 poslovnih ljudi koji su već počeli da primenjuju trčanje kako bi unapredili svoj biznis. Sve detalje pogledajte na sajtu trka serbiabusinessrun.com

Veroljub Zmijanac i Rotari klub Beograd Metropolitan: Trčanje – sport, eskapizam ili platforma za društvenu promenu?
Donirajte vaše sportske rekvizite!
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed