blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Besplatni Urban Fitness trening u subotu na Kalemegdanu

Urban Fitness treninzi, pod vođstvom Jasmine Aleksandrov, održaće se ove subote, 19. septembra, na Kalemegdanu u Gornjem gradu. Učešće je potpuno besplatno.

Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0015

Kalemegdan lokacija za naredni Urban Fitness trening

Urban Fitness treninzi, pod vođstvom Jasmine Aleksandrov, održaće se ove subote, 19. septembra, na Kalemegdanu u Gornjem gradu. Učešće je potpuno besplatno, a ovi originalni treninzi se već treću sezonu zaredom održavaju pod pokroviteljstvom brenda Reebok i kompanije Đak Sport.

Potrebno je prijaviti se za treninge preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi“ na Facebook strani: www.facebook.com/djaksportskaoprema.  Organizuje se i posebna aktivacija za učesnike: testiranje novog modela ZPump Fusion patika neposredno posle treninga, a najuspešniji sa test-poligona dobijaju Reebok poklone.

Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0027

Urban Fitness treninzi zasnivaju se na kratkim intenzivnim vežbama bez rekvizita koje poboljšavaju fizičku kondiciju i doprinose razvijanju izdržljivosti. Vežbe se održavaju na urbanim lokacijama većih gradova u Srbiji i posećuje ih veliki broj ljudi. Treninzima se mogu priključiti i aktivni vežbači i početnici, a svaka vežba može individualno da se prilagodi.

Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0035

Deo atmosfere sa treninga, održanog nedavno na letnjoj sceni Topčidera, može se videti na ovom linku.

Photocredit: Aleksandar Dmitrović

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci