Vesti

Ako ste trčali BGD polumaraton, imate sjajan popust za DuRun10k

Nema komentara

Beogradski maraton nagrađuje trkače 1. Beogradskog polumaraton: po troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji na 10km i polumaratonu dobili su gratis startninu za novogodišnju utrku u Dubrovniku – DuRun10K. Takođe, organizator beogradskog polumaratona se pobrinuo da SVI koji nastupe na prvom izdanju Beogradskog polumaraton i Beogradskih deset imaju kotizaciju po ceni od 10€ i na taj način nagradi svoje verne trkače (redovna cena trke je 20€, a cena rane prijave koja upravo ističe je 16€).

Ovo je je nastavak uspešne saradnje Beogradskog maratona sa trkama u regionu sa veoma konkretnom koristi za trkače ovoga puta!

Dočekajte Novu godinu u Dubrovniku!

DuRun10K jedinstvena je atletska trka koja se po četvrti puta održava u Dubrovniku 1. januara 2018., sa startom na Stradunu u 14:00h.

Posebnost trke je ljepota trase s početkom i završetkom u istorijskom središtu, unutar zidina, na čuvenom Stradunu. Sa staze se pruža prekrasan pogled na staru dubrovačku luku i na ostrvo Lokrum, a jedan dio staze vodi tik ispod samih zidina. Trče se dva kruga od 5km i poseban je ugođaj protrčati Stradunom u novogodišnjem raspoloženju.

Trka je međunarodna, otvorena za sve trkače svih generacija . Dolazak na trku garantuje jedinstveni doživljaj Dubrovnika u vrijeme novogodišnjih praznika, a u startni paket, uz atletsku majicu, uključena je i ulaznica za obilazak Zidina za trkača i njegovu pratnju.

Iskoristite priliku i posetite jednu od najpoznatijih svetskih destinacija, dočekajte Novu godinu uz koncert Dina Merlina na Stradunu, a za prvu aktivnost u Novoj 2018. izaberite trčanje na 10km.

Tradicionalno će i baklja mira u organizaciji Peace Runa krenuti iz Dubrovnika, a na startu se očekuju najbolji trkači na 10km iz regije. Na prošlom izdanju naša najbolja atletičarka Olivera Jevtić pobedila je ženskoj konkurenciji s novim rekordom staze, dok je Nemanja Cerovac osvojio drugo mesto iza kenijskog trkača koji je deonicu istrčao ispod 30:00 minuta. Oboje su najavili ponovni dolazak u Dubrovnik!

Prijave su otvorene:

[button color=“green“ size=“big“ alignment=“none“ rel=“follow“ openin=“samewindow“ url=“http://www.utrka.com/utrke/durun10k/2018/info/“]PRIJAVI SE[/button]

sve dodatne informacije pronaći ćete na službenoj stranici Trke 

Brooks sprema personalizovanu patiku za svakog trkača!
Trčanje je STRAVA – deseta nedelja iza nas!
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed