Vesti

Beogradski maraton 16. aprila – #BudiTu za Belhospice!

Nema komentara

BELhospice petu godinu za redom organizuje jednu od svojih najvećih humanitarnih akcija, BELhospice tim na Beogradskom maratonu u okviru koje trkači BH tima trče i sakupljaju sredstva za zbrinjavanje onkoloških pacijenata u odmaklim fazama bolesti. Ovogodišnja akcija će imati i dodatni značaj, jer će svaki član tima svojom donacijom podržati i kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji.

I ove godine BELhospice će svojim trkačima pružiti posebno trkačko iskustvo kako tokom priprema, tako i na sam dan Beogradskog maratona, kao i priliku da učine nešto lepo za sebe i druge.

Svakom članu BELhospice tima, pored startnog broja sa čipom i standardnog paketa Beogradskog maratona (majica, pasta party kupon, diploma, medalja, program/mapa trke) BELhospice pruža:

  • besplatne treninge nedeljom na Adi uz stručnu podršku Sky Wellness i Wellness Land timova
  • BELhospice dry fit trkačku majicu
  • okrepu na dan trke u BH šatoru
  • masažu posle trke u BH šatoru
  • podršku tima u osmišljavanju i organizovanju lične fandrejzing akcije

i sve to uz mnogo pozitivne energije.

BELHOSPICE TIM

Ciljevi akcije su kao i prethodnih godina informisati što više ljudi o uslugama i aktivnostima BELhospice centra i motivisati ih da svojim učešćem, angažovanjem i donacijama podrže organizaciju.

PRIJAVI SE

Primer dobre fundrejzing kampanje

Pogledajte kako to radi iskusni BH trkač, Dragan Ćirić Zeka, jesu njegove sada već tradicionalne fandrejzing aktivnosti, trčanje 12h ultramaratona za BELhospice i prodaja autorskih primeraka knjiga, pri čemu sakuplja donacije i širi priču o njima putem svog profila http://fandrejzing.rs/fr/17/Dragan-Ciric na platformi Fandrejzing.rs.

Dragan Ćirić - Zeka, ulazak u cilj 2015.
Dragan Ćirić – Zeka, ulazak u cilj 2015.

Pozivamo te da postaviš sebi izazov u vidu istrčanih 5km, 21km ili 42km kao član BELhospice tima na Beogradskom maratonu, osmisliš svoju fandrejzing akciju na www.fandrejzing.rs i ispričaš BELhospice priču što većem broju ljudi, jer 16. april je savršen dan, #BudiTu za hospis i one kojima je pomoć najpotrebnija.

Formular za prijavu za BELhospice tim, kao i dodatne informacije možeš pronaći na

http://www.belhospice.org/belhospice-tim-2016/.

BELhospice besplatni treninzi se održavaju nedeljom na Adi Ciganliji. Okupljanje je u 10h u kafiću Havana (na Makiškoj strani). Pridruži nam se!

Biti ili ne biti: U.S. Olympic Marathon Trials, izborna trka za olimpijski tim SAD u maratonu
Rodžer Banister probija magičnu granicu na milju: Verujte u sebe čak i kad niko drugi ne veruje

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed