Vesti

BELhospice tim, mesto gde se sastaju dobri ljudi

Nema komentara

Naslovna
Glavni cilj jeste pre svega podizanje svesti o potrebi ovakvog vida zbrinjavanja za onkološke pacijente, kao i motivisanje pojedinaca da se angažuju pokretanjem fandrejzing kampanja i podsticanjem svoje okoline na doniranje sredstava u humanitarne svrhe.

Ideja je da svaki pojedinac može prikupiti mnogo više sredstava nego što je u stanju sâm da donira, te na taj način fandrejzer svesno ulaže svoje vreme, svoje ideje i svoje sposobnosti kako bi drugima predstavio sebe i svoju akciju i objasnio zašto je bitno da mu pomognu u ostvarenju zajedničkog cilja.

Cilj fandrejzinga je uključivanje drugih, širenje poruke, skretanje pažnje, podizanje svesti i, konačno, dopiranje do ljudi koji bi inače ostali van akcije da nema fandrejzera.

Platforme za fandrejzing i online donacije su jedan od najefikasnijih kanala za promociju humanitarnih akcija i kulture doniranja na velikim svetskim maratonima. Sa tom idejom, BELhospice je u martu 2015. pokrenuo platformu za online donacije na adresi www.fandrejzing.rs koja će olakšati proces sakupljanje sredstava za rad centra.

Platforma
Tokom prvih 6 meseci, platforma će omogućiti pojedincima da započnu svoje fandrejzing kampanje i motivišu svoju sredinu da podrži rad BELhospice centra, a potom će platforma biti dostupna i drugim dobrotvornim organizacijama u Srbiji. Trenutno je na platformi u toku akcija BELhospice tim na Beogradskom maratonu, gde će svi oni koji otvore svoj profil imati mogućnost da sakupljanju sredstva koja će biti donirana BELhospice centru.

U zavisnosti od vaše fizičke spremnosti, prijavite se na www.belhospice.org za jednu od tri trke – maraton (42km), polumaraton (21km) i trku zadovoljstva (5km), otvorite vaše profile na www.fandrejzing.rs, zadajte sebi ciljeve i ovog proleća učinite nešto lepo za sebe i druge.

BELhospice tim trenira za Beogradski maraton svake nedelje od 10h na Adi, presvlačenje i polazak su iz kafića Havana (drugi na makiškoj strani). Pripreme su besplatne i dobrovoljne. Pridružite se!

Da li je više bolje?
Pokret se širi – Prva grupa za rekreativno trčanje u Bijeljini

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed