Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Salomon week: Dan posvećen ženama u trail-u + Dan za testiranje patika

Ne, nije fashion week, ali biće i fashion momenata! Zapravo, moći ćete da probate i testirate nekoliko modela patika Salomon, za trail i asfalt. A pre toga će po prvi put biti organizovan događaj namenjen ženama u trejlu, gde ćete moći da se upoznate i razgovarate sa našom profesionalnom trail trkačicom!

Belgrade Running Club i Beosport pripremili su dva događaja, oba su otvorenog tipa, nema prijavljivanja i dobrodošli su svi koji su tada u Beogradu. U nastavku – kada, gde, šta:

Women’s outdoor day

Naredne subote, sa početkom u 09:00h, na Košutnjaku će se okupiti dame koje praktikuju ili žele da nauče o trail trčanju, skyrunning-u, nordijskom hodanju, trekingu i drugim srodnim oblicima bavljenja sportom u prirodi.

Očekuje vas druženje sa trail trkačicom Nevenom Rajković i našim prvim trail trenerom Milošem Spartakom. Ideja je da trail trčanje, hiking i nordic walking približimo ženskoj populaciji kroz edukativni i trenažni deo.

Nevena će govoriti o sledećim temama (a odgovaraće i na vaša pitanja!):
1. Kako sam ušla u trail trčanje, o hiking-u, počeci na Staroj planini…
2. Kako sredina reaguje na mene kao ženu, profesionalnog sportistu
3. Koje su tri najbitnije stvari za devojke koje žele da postignu uspeh

Miloš Spartak će vas provesti kroz drugi aspekt (ženskog) trejl trčanja kod nas iz trenerskog ugla:
1. Kako sam krenuo u trail trčanje
2. Prva trail devojka koju sam trenirao
3. Koji su najveći izazovi sa kojima se devojke susreću u trail trčanju

Nakon razgovora sa našim profesionalcima, održaće se i zajednički trening koji će imati dva nivoa: za početnice i za napredne trkačice.

Okupljanje – u središtu trim staze na Košutnjaku.
Ukupno trajanje od 9h-12h.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Čekirajte Facebook event

Salomon test day

U sredu 11.09. na Ušću ispod Brankovog mosta (NBG strana) od 18:30h do 21:00h svi zainteresovani će moći da isprobaju nove modele Salomon patika.

Konsultujte se sa trenerima, uživajte u trčanju, testirajte Salomon performanse, i pronađite model koji vam savršeno odgovara.

Ne propustite priliku da testirate Salomon patike u realnim uslovima!

Događaj je otvoren za sve!

Facebook event

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Trčali smo sa

Do sada ste verovatno primenili neki trkački plan, koji vam pomaže da dostignete jasan cilj – istrčati određenu distancu ili postići željeno vreme. Trčali...

Priprema za Kuperov test

Kuperov test se trči 12 minuta i za to vreme meri se pretrčana daljina. Prema godištu, polu i daljini koja se postiže, rezultati Kuperovog...

Oprema za trčanje

Ukoliko volite prirodu, planinu i trčanje onda je pravo vreme da probate trail trčanje ove jeseni, sigurni smo da ćete se u trail zaljubiti...

Najave trka

Neizvesno do kraja – to je glavni opis ove trke! Naziv događaja: Reciklažna Dunavska treking štafeta Datum: 12.12.2021. Vreme: 10h Mesto: Čortanovci, planinarski dom...