Vesti

Završena najveća poslovna trka u istoriji Beograda – Belgrade Business Run

Nema komentara

Schneider Electric Belgrade Business Run održana je u četvrtak, 29. septembra na Adi Ciganliji sa do sada najvećim brojem takmičara iz kompanija koje
posluju u Srbiji. U biznis trci i najvećem tim bilding događaju u našoj zemlji učestvovalo je rekordnih 7000 takmičara iz više od 370 preduzeća.

Kompanija Sojaprotein najbolja na biznis trci u Beogradu

Najbrži tim, kolega, koleginica, direktor i direktorka

Ida Prester i bend Lollobrigida

Nakon istrčanih 5 kilometara zaposleni su na Adi Ciganliji zasluženo uživali u najvećoj biznis žurci, a za sjajnu atmosferu bila je zadužena Ida Prester sa bendom Lollobrigida.

Najbrži tim trke u Beogradu je kompanija Sojaprotein, drugo mesto osvojila je firma Trezor Volga, dok je treće mesto zauzeo tim kompanije NIS A.D Novi Sad. Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Janko Urošević iz Vojnotehničkog instituta, a najbrža koleginica je Nikoleta Popović iz kompanije MDPI. Najbrži direktor je Momir Rakić iz Raiffeisen banke, a prva direktorka na stazi bila je Ljubica Rakević iz firme Nespresso.

Željko Rajak iz kompanije Sojaprotein je povodom pobede svog tima rekao: “Osećam se fantastično jer imamo tim koji pobeđuje. Ovu trku doživljavamo kao deo našeg posla koji nam predstavlja izuzetno zadovoljstvo. Radujemo se učešću i u narednim godinama”.

Najbrojnija kompanija na trci je bila Schneider Electric sa čak 323 takmičara koja je ujedno proglašena i najfit kompanijom. Neda Lang HR direktorka Schneider Electric-a o sjajnom sportsko-poslovom događaju koji se održao u Beogradu je izjavila:

“Juče je u Beogradu bila sjajna atmosfera, neverovatna energija. Jako smo ponosni što smo i ovoga puta imali rekoradan broj prijavljenih jer je naš sportski duh i razlog zbog koga smo naslovni sponzor ove trke. Verujem da ćemo u narednim godinama imati sve više učesnika”. 

Nikoleta Popović, najbrža koleginica

Najbrža koleginica Nikoleta Popović je posle trke izjavila: ”Prošle godine sam bila peta na trci, a ove godine prva. Organizacija je fenomenalna i sa ovako velikim brojem takmičara konkurencija je stvarno bila ogromna”.

Najbrži kolega na trci Janko Urošević je podelio svoje utiske posle trke: “Prvi put trčim na biznis trci i jako sam zadovoljan. Organizacija je sjajna kao i masovnost trke, pa je i konkurencija bila jaka što nisam očekivao. Naš tim je imao ukupno 27 takmičara i sigurno ćemo i sledeće godine učestvovati.” 

Serbia Business Run da postane najveći održivi sportski događaj

Solarni paneli

Na osnovu velike potrebe da doprinesu očuvanju životne sredine organizatori su svoju misiju usmerili ka tome da Serbia Business Run za 5 godina postane najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv. Ovaj ambiciozni cilj tokom 2022, kao i u narednim godinama, biće postignut saradnjom sa kompanijom Schneider Electric svetskim liderom u oblasti upravljanja energijom i jednom od najodrživijih kompanija na svetu. 
 
Uz podršku ove kompanije na trkama koje su održane u Novom Sadu, Subotici, Nišu i
Beogradu koristila su se inovativna tehnološka rešenja poput solarnih panela, pametnih klupa i reciklažnog sistema. 

Trka za šume

Serbia Business Run je u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i JKP “Zelenilo Beograd” pokrenuo i kampanju “Trka za šume” sa ciljem da društveno najodgovornije kompanije doniraju stabla koja će krajem novembra biti zasađena u Beogradu.
 
Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti. Pored naslovnog sponzora partneri događaja su i Intersport, VodaVoda, Herbalife, Heineken 0.0, Esensa, Cardiopirin i Hyatt Regency Beograd. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu je direktno i doprinela kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

Beogradski maraton: Redizajn organizacije i novi vizuelni identitet
Fudbaleri koji su istrčali Londonski maraton
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed