Gedžeti za trčanjeVesti

Lansiranje novih ASICS METASPEED + patika za trčanje ovog vikenda u Malagi

Nema komentara

ASICS je najavio lansiranje METASPEED + patika na ASICS META : Time : Trials događaju. Kako navode, događaj je kombinacija novog, revoludionarnog proizvoda i optimalnih uslova Malage, koji će pomoći sportistima do obore svoje, a možda i neke druge, rekorde.

24. aprila u španskom gradu Malagi, ASICS elitni sportisti iz celog sveta okupiće se da učestvuju u „visokooktanskoj seriji trka inspirisanih Tur de Fransom, dok jedni druge guraju da postignu najbrža vremena ikada.“

https://www.instagram.com/p/CcUurfXttjM/

Na događaj će doći neka od velikih imena: trostruki olimpijac Eilish McColgan, Ieshi Kalaiu, Bonifacije Kibivot, Koen Naert, Vicoti Chepngeno i Mohamed Katir koji će se takmičiti na trkama sa sertifikatom Svetske atletike na 5k, 10k i polumaratonu.

Svi trkači će nositi potpuno nove patike METASPEED+ koje će po prvi put biti predstavljene javnosti na ovom događaju.

Nadovezujući se na METASPEED seriju predstavljenu 2021. godine, ASICS Institut za nauku i sport (ISS) je koristio podatke prikupljene od elitnih sportista na različitim takmičenjima kako bi se unapredio dizajn proizvoda i poboljšao njihovu brzinu.

Raspored i prenos trke uživo

ASICS META : Time : Trials prenos uživo će biti dostupan na ovoj stranici sa početkom u 07:30 (po našem vremenu) u nedelju, 24. aprila. Raspored trke pogledajte u nastavku:

  • Polumaraton 07:45
  • 10K 09:00
  • 5K Race 10:00

Ova trka će biti specifična i zbog samog formata – trka protiv sata, gde svaki trkač započinje u razmaku od 1 munuta. Ovaj tip trke je još poznat i kao „trka istine“ jer nema nikoga za koga trkač može da se uhvati.

Samo trkač, biciklista i sat koji odbrojava.

Lokacija i ruta

Trka će se održati u Malagi, u Španiji, grad koji je smešten na prelepoj Costa del Sol, koja je svojevrsni raj za trkače što zbog klime koja je pogodna za trčanje, to i zbog ravnog terena i nadmorske visine.

Centar Malage će biti centar trke. Kružna staza od 2.5 km će biti ruta za sve tri trke. Kako organizator navodi, pod ovakvim uslovima će se sigurno videti oboreni rekordi.

 je sponzor kategorije gežeti.

Trkači iz Srbije i regiona na Bostonskom maratonu istrčali dobre trke. Igor Cvetković najbrži Srbin
Prijavite se za atletski miting “Vera Nikolić” u Ćupriji
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed