Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gedžeti za trčanje

Lansiranje novih ASICS METASPEED + patika za trčanje ovog vikenda u Malagi

ASICS je najavio lansiranje METASPEED + patika na ASICS META : Time : Trials događaju. Kako navode, događaj je kombinacija novog, revoludionarnog proizvoda i optimalnih uslova Malage, koji će pomoći sportistima do obore svoje, a možda i neke druge, rekorde.

24. aprila u španskom gradu Malagi, ASICS elitni sportisti iz celog sveta okupiće se da učestvuju u „visokooktanskoj seriji trka inspirisanih Tur de Fransom, dok jedni druge guraju da postignu najbrža vremena ikada.”

Na događaj će doći neka od velikih imena: trostruki olimpijac Eilish McColgan, Ieshi Kalaiu, Bonifacije Kibivot, Koen Naert, Vicoti Chepngeno i Mohamed Katir koji će se takmičiti na trkama sa sertifikatom Svetske atletike na 5k, 10k i polumaratonu.

Svi trkači će nositi potpuno nove patike METASPEED+ koje će po prvi put biti predstavljene javnosti na ovom događaju.

Nadovezujući se na METASPEED seriju predstavljenu 2021. godine, ASICS Institut za nauku i sport (ISS) je koristio podatke prikupljene od elitnih sportista na različitim takmičenjima kako bi se unapredio dizajn proizvoda i poboljšao njihovu brzinu.

Raspored i prenos trke uživo

ASICS META : Time : Trials prenos uživo će biti dostupan na ovoj stranici sa početkom u 07:30 (po našem vremenu) u nedelju, 24. aprila. Raspored trke pogledajte u nastavku:

  • Polumaraton 07:45
  • 10K 09:00
  • 5K Race 10:00

Ova trka će biti specifična i zbog samog formata – trka protiv sata, gde svaki trkač započinje u razmaku od 1 munuta. Ovaj tip trke je još poznat i kao “trka istine” jer nema nikoga za koga trkač može da se uhvati.

Samo trkač, biciklista i sat koji odbrojava.

Lokacija i ruta

Trka će se održati u Malagi, u Španiji, grad koji je smešten na prelepoj Costa del Sol, koja je svojevrsni raj za trkače što zbog klime koja je pogodna za trčanje, to i zbog ravnog terena i nadmorske visine.

Centar Malage će biti centar trke. Kružna staza od 2.5 km će biti ruta za sve tri trke. Kako organizator navodi, pod ovakvim uslovima će se sigurno videti oboreni rekordi.

Phillips je sponzor kategorije gežeti.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Oprema za trčanje

Kako da izaberemo najbolje patike za trčanje u 2022? To je verovatno nemoguća misija jer ne postoji jedna patika za koju bi smo mogli...

Gedžeti za trčanje

Ako kupujete patike za trčanje, ovo može biti dug, frustrirajući, a ponekad i skup sport. Sa toliko faktora koje bi trebalo uzeti u obzir,...

Gedžeti za trčanje

Lululemon brend kod nas ne postoji, ali je i te kako uzdrmao sportsku industriju. Detaljno su istraživali tržište nekoliko godina. Skenirali su milione ženskih...

Gedžeti za trčanje

Lululemon, poznata kanadska sportska marka, je izbacila Blissfeel, svoje prve ženske patike za trčanje. Prve Lululemon ženske patike za trčanje Lululemon je godinama nagoveštavao...