Vesti

Ashton Kutcher trči na Njujorkškom maratonu u dobrotvorne svrhe

Nema komentara

Američki glumac Ashton Kutcher će trčati TCS Njujorkški maraton koji će se održati u nedelju 06. novembra. Na svom putu do maratona, Kutcher je sklopio partnerstvo sa Pelotonom.

Ovo je značajno partnerstvo za samu kompaniju Peloton, s obzirom na sve probleme sa kojima su se susreli nakon pandemije.

https://www.instagram.com/p/Ch2Pjp7JIxE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Ashton Kutcher trči za decu

Kutcher trči u dobrotvorne svrhe. Želi da skrene pažnju na svoju dobrotvornu organizaciju Thorn. Ovu organizaciju Kutcher je osnovao sa svojom bivšom ženom, Demi Moor, pre 10 godina kako bi zaštitili decu od seksualnog zlostavljanja na internetu.

Nakon što su odgledali dokumentarac o seksualnoj trgovini decom koja se dešava u Kambodži i saznao o rasprostranjenosti ovog problema u Sjedinjenim Državama, bivši par je bio inspirisan da pronađe rešenje. Cilj Thorn-a je borba protiv eksploatacije dece eliminisanjem seksualnog zlostavljanja dece.

Pripreme za maraton uz Pelotonov program treninga

https://www.instagram.com/p/CjlCPtUrbsn/

„Nikada ranije nisam trčao maraton. Prestravljen sam.“

Rekao je Kutcher

Kako bi se pripremio za maraton, Ashton prati Pelotonov program treninga za maraton i tenira sa Peloton instruktorkom Becs Gantry (između ostalih). Sam trening je dostupan preko Peloton aplikacije. Program uključuje liste pesama, savete za trening i vežbe kao što su audio treninzi trčanja na otvorenom i treninzi snage.

Tokom godina, mnoge poznate ličnosti su trčale na Njujorkškom maratonu. Katie Holmes, Ryan Raynolds, Wil Farrell i Sean Love Combs su samo neki od maratonaca. A Kutchera je inspirisao Combs kada je 2003. završio trku sa vremenom od 4:14.54

Puff Daddy je inspiracija za maraton

https://www.instagram.com/p/CivCNJuJlUj/

U video intervjuu Kutcher je objasnio da je „(Combs) bio toliko uznemiren zbog slabe kondicije, da je te godine odlučio da trči njujorški maraton“. Combs je prikupio preko 2 miliona dolara za Fondaciju Children’s Hope, socijalne programe i sistem javnih škola u Njujorku.

Kutcher se nada da će krenuti Combsovim stopama ovog vikenda i napraviti promenu.

„Out Future Selves“ serija intervjua sa poznatim ličnostima na Peloton aplikaciji

Kutcher se udružio sa Pelotonom kako bi se pripremio za svoj prvi polumaraton, a ujedno je domaćin serije „Our Future Selves“.

Tokom 16 epizoda, Kutcheru se pridružuju instruktori Pelotona kao što su Becs Gentry, Emma Lovewell i Alex Toussaint. Ali i specijalni gosti kao što su Natalie Portman, Kim Kardashian, Allyson Felix, Chris Paul, Jon Batiste, i Thomas Rhett tokom vođenog treninga i razgovora o tome šta ih motiviše.

„Najveća fizička promena je prenos mišićne mase sa gornjeg dela tela na donji deo tela. Izgubio sam oko 6kg“, rekao je za Entertainment Tonight.

„Trčanje ovog maratona se odnosi na prikupljanje sredstava i podizanje svesti za moju neprofitnu organizaciju, Thorn“, rekao je Kučer u saopštenju za javnost. „Zaštita dece od seksualnog zlostavljanja je nešto na čemu radim deceniju i slično maratonu, do cilja ćemo doći samo kroz posvećenost, izdržljivost i disciplinu.

„Our Future Selves“ sa Ashtonom Kutcherom premijerno je prikazan 30. avgusta na Peloton Tread-u i aplikaciji Peloton.

Šta su Majors za maratone, to su SuperHalfs za polumaratone
Ruska atletičarka Natalia Antyukh nakon 10 godina ostala bez medalje
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed