Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Ashton Kutcher trči na Njujorkškom maratonu u dobrotvorne svrhe

Američki glumac Ashton Kutcher će trčati TCS Njujorkški maraton koji će se održati u nedelju 06. novembra. Na svom putu do maratona, Kutcher je sklopio partnerstvo sa Pelotonom.

Ovo je značajno partnerstvo za samu kompaniju Peloton, s obzirom na sve probleme sa kojima su se susreli nakon pandemije.

Ashton Kutcher trči za decu

Kutcher trči u dobrotvorne svrhe. Želi da skrene pažnju na svoju dobrotvornu organizaciju Thorn. Ovu organizaciju Kutcher je osnovao sa svojom bivšom ženom, Demi Moor, pre 10 godina kako bi zaštitili decu od seksualnog zlostavljanja na internetu.

Nakon što su odgledali dokumentarac o seksualnoj trgovini decom koja se dešava u Kambodži i saznao o rasprostranjenosti ovog problema u Sjedinjenim Državama, bivši par je bio inspirisan da pronađe rešenje. Cilj Thorn-a je borba protiv eksploatacije dece eliminisanjem seksualnog zlostavljanja dece.

Pripreme za maraton uz Pelotonov program treninga

„Nikada ranije nisam trčao maraton. Prestravljen sam.” Rekao je Kutcher

Kako bi se pripremio za maraton, Ashton prati Pelotonov program treninga za maraton i tenira sa Peloton instruktorkom Becs Gantry (između ostalih). Sam trening je dostupan preko Peloton aplikacije. Program uključuje liste pesama, savete za trening i vežbe kao što su audio treninzi trčanja na otvorenom i treninzi snage.

Tokom godina, mnoge poznate ličnosti su trčale na Njujorkškom maratonu. Katie Holmes, Ryan Raynolds, Wil Farrell i Sean Love Combs su samo neki od maratonaca. A Kutchera je inspirisao Combs kada je 2003. završio trku sa vremenom od 4:14.54

Puff Daddy je inspiracija za maraton

U video intervjuu Kutcher je objasnio da je „(Combs) bio toliko uznemiren zbog slabe kondicije, da je te godine odlučio da trči njujorški maraton“. Combs je prikupio preko 2 miliona dolara za Fondaciju Children’s Hope, socijalne programe i sistem javnih škola u Njujorku.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kutcher se nada da će krenuti Combsovim stopama ovog vikenda i napraviti promenu.

“Out Future Selves” serija intervjua sa poznatim ličnostima na Peloton aplikaciji

Kutcher se udružio sa Pelotonom kako bi se pripremio za svoj prvi polumaraton, a ujedno je domaćin serije „Our Future Selves“.

Tokom 16 epizoda, Kutcheru se pridružuju instruktori Pelotona kao što su Becs Gentry, Emma Lovewell i Alex Toussaint. Ali i specijalni gosti kao što su Natalie Portman, Kim Kardashian, Allyson Felix, Chris Paul, Jon Batiste, i Thomas Rhett tokom vođenog treninga i razgovora o tome šta ih motiviše.

„Najveća fizička promena je prenos mišićne mase sa gornjeg dela tela na donji deo tela. Izgubio sam oko 6kg“, rekao je za Entertainment Tonight.

„Trčanje ovog maratona se odnosi na prikupljanje sredstava i podizanje svesti za moju neprofitnu organizaciju, Thorn“, rekao je Kučer u saopštenju za javnost. „Zaštita dece od seksualnog zlostavljanja je nešto na čemu radim deceniju i slično maratonu, do cilja ćemo doći samo kroz posvećenost, izdržljivost i disciplinu.

“Our Future Selves” sa Ashtonom Kutcherom premijerno je prikazan 30. avgusta na Peloton Tread-u i aplikaciji Peloton.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Vesti

Nike izazov ovog vikenda! Testiraj koliko si brz/a, a Intersport nagađuje. Trči barem 30 s brže od 14 km/h  i osvoji Nike poklon! Najbrži...

Vesti

Everesting, kao najteža planinarska disciplina predstavlja ekstremni izazov mnogim planinarima. Suština je napraviti visinsku razliku koliko iznosi najviši vrh sveta Mont Everest 8848 metara....

Vesti

Da li bi vam ikada palo na pamet da trčite trku i pušite cigaru za cigarom? 50godišnji trkač iz Kine je uradio upravo to....

Najave trka

3. Jesenji Beogradski polumaraton biće trka koja se ne propušta. Preko 2000 učesnika popunilo je prijave putem sajta Beogradskog maratona i obezbedilo svoje mesto...